Control oftalmologic- Interpretare
![Liliana11](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
In urma cu 3 zile am fost la un control oftalmologic, si am ramas foarte nelamurita in urma rezultatelor si sfaturilor medicului. Am 21 de ani.
Nu mi s-a recomandat ochelari, m-au chemat la control peste un an, iar rezultatul a fost Clinic normal. Nu vreau sa stiu decat daca este corect diagnosticul pus, sau este necesar un alt control, si ce probabilitate e sa am nevoie de ochelari in conditiile rezultatelor.
Multumesc.
Rezultatele au fost:
Precicloplegie
R.O.D = +0, 5/ -0, 75/ 2 grade
R.O.S= +0, 75/ -0, 75/ 15 grade
Postcitoplegie
Rod= +0, 75/ -0, 5/ 9 grade
Ros= +1/-0, 5/ 16 grade
Rod=19 mmHG NCT
Rod=19 mmHg NCT
Vod=1fc
Vos=1fc
Nu mi s-a recomandat ochelari, m-au chemat la control peste un an, iar rezultatul a fost Clinic normal. Nu vreau sa stiu decat daca este corect diagnosticul pus, sau este necesar un alt control, si ce probabilitate e sa am nevoie de ochelari in conditiile rezultatelor.
Multumesc.
Rezultatele au fost:
Precicloplegie
R.O.D = +0, 5/ -0, 75/ 2 grade
R.O.S= +0, 75/ -0, 75/ 15 grade
Postcitoplegie
Rod= +0, 75/ -0, 5/ 9 grade
Ros= +1/-0, 5/ 16 grade
Rod=19 mmHG NCT
Rod=19 mmHg NCT
Vod=1fc
Vos=1fc
2 comentarii
![maria 123](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Nu sunt medic, DAR pana va intra pe forum un medic sa-ti raspunda, ...iata o propunere:
ce-as face eu in locul tau??
- as merge si la alt medic oftalmolog..?
- in cel de-al doilea medic..vei avea incredere????????????
- DACA ti-as fii scris ca, DA, diagnosticul e OK??.AI FII AVUT INCREDERE?..mai ales ca, nu EU te-am consultat?!?
Iti doresc O ZI FRUMOASA, sanatate si Un Paste linistit...si nu mai fii neincrezatoare !!
Nu sunt medic, DAR pana va intra pe forum un medic sa-ti raspunda, ...iata o propunere:
ce-as face eu in locul tau??
- as merge si la alt medic oftalmolog..?
- in cel de-al doilea medic..vei avea incredere????????????
- DACA ti-as fii scris ca, DA, diagnosticul e OK??.AI FII AVUT INCREDERE?..mai ales ca, nu EU te-am consultat?!?
Iti doresc O ZI FRUMOASA, sanatate si Un Paste linistit...si nu mai fii neincrezatoare !!
![Dr. Alina Maria Bălţăţeanu](/arata_img.php?img=cont_13603.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna dimineata! Am vazut ca acuitatea vizuala este foarte buna( este 1), am vazut si rezultatul cicloplegiei ; nu este necesar sa porti ochelari decat daca acuzi durere de cap, dureri de ochi, clipit, simptomele acesta aparand mai ales dupa ce citesti mai mult, stai mai mult la calculator; tensiuna intraoculara este buna eu consider ca s-a facut un consult oftalmologic corect; ce as mai fi vrut sa stiu este examenul fundului de ochi;numai bine
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Recomandare clinică Bucuresti
- 1La oftalmologie îți vede propriul ochi pe monitor 3D că într-o tomografie ?
- 2Microftalmie
- 3Tratamente retinopatie de prematuritate pentru adulți. Ce progrese s-au făcut?
- 0Ochelari de citit folositi pentru distanta
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde
- 0Vedere in jos
- 1Ochelari -0, 75 si -0, 5
- 2Inlocuire cristalin artificial
- 0Reducerea dioptrii, gimnastica