Control oftalmologic- Interpretare

14-04-2011
Liliana11
Nu este medic/terapeut
Liliana11
In urma cu 3 zile am fost la un control oftalmologic, si am ramas foarte nelamurita in urma rezultatelor si sfaturilor medicului. Am 21 de ani.
Nu mi s-a recomandat ochelari, m-au chemat la control peste un an, iar rezultatul a fost Clinic normal. Nu vreau sa stiu decat daca este corect diagnosticul pus, sau este necesar un alt control, si ce probabilitate e sa am nevoie de ochelari in conditiile rezultatelor.
Multumesc.

Rezultatele au fost:

Precicloplegie
R.O.D = +0, 5/ -0, 75/ 2 grade
R.O.S= +0, 75/ -0, 75/ 15 grade

Postcitoplegie
Rod= +0, 75/ -0, 5/ 9 grade
Ros= +1/-0, 5/ 16 grade

Rod=19 mmHG NCT
Rod=19 mmHg NCT

Vod=1fc
Vos=1fc
2 comentarii
0
15-04-2011, ora 10:11
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,

Nu sunt medic, DAR pana va intra pe forum un medic sa-ti raspunda, ...iata o propunere:

ce-as face eu in locul tau??
- as merge si la alt medic oftalmolog..?
- in cel de-al doilea medic..vei avea incredere????????????
- DACA ti-as fii scris ca, DA, diagnosticul e OK??.AI FII AVUT INCREDERE?..mai ales ca, nu EU te-am consultat?!?

Iti doresc O ZI FRUMOASA, sanatate si Un Paste linistit...si nu mai fii neincrezatoare !!
0
16-04-2011, ora 11:30
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna dimineata! Am vazut ca acuitatea vizuala este foarte buna( este 1), am vazut si rezultatul cicloplegiei ; nu este necesar sa porti ochelari decat daca acuzi durere de cap, dureri de ochi, clipit, simptomele acesta aparand mai ales dupa ce citesti mai mult, stai mai mult la calculator; tensiuna intraoculara este buna eu consider ca s-a facut un consult oftalmologic corect; ce as mai fi vrut sa stiu este examenul fundului de ochi;numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.