conjunctivita

buna numele meu este Stefania si am o problema la ochi de doua luni am o mancarime la ambii ochi iar la coltul ochilor am o secretie albicioasa am incercat picaturi Proculin, Tobradex iar acum de 6 zile folosesc Netildex dar fara nici un rezultat .As dori sa aflu si parerea unui medic oftalmolog si ce tratament as mai putea urma
2 comentarii

Buna ziua! Eu iti recomand consult bacteriologic al secretiei conjunctivale, un examen de evidentiere a Ag chlamydial in secretia conjunctivala, Ig G anti VHS tip1, consult la alergologie si testari la alergeni; pana obtinem un rezultat, iti recomand igiena locala riguroasa cu un sampon "No Tears", Ocuflash -1picatura de 5 ori pe zi, 10 zile, un antihistaminic colir, de exemplu, Nostamine-1pic de 3 ori pe zi sau Opatanol- 1 picatura de 2 ori pe zi, 10zile; numai bine

Buna seara, multumesc mult pentru recomandarea pe care mi-ati facut-o, o sa urmez tratamentul cu picaturile si samponul pentru igiena locala pe care mi le-ati recomandat, si o sa fac si un consult bacteriologic la incepuyul lunii mai. Nu prea am timp acum deoarece dimineata sunt la servici iar dupa masa sunt la cursuri.MULTUMESC

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Keratita virala - exista tratament ?
- 0Recomandare clinică Bucuresti
- 1La oftalmologie îți vede propriul ochi pe monitor 3D că într-o tomografie ?
- 2Microftalmie
- 3Tratamente retinopatie de prematuritate pentru adulți. Ce progrese s-au făcut?
- 0Ochelari de citit folositi pentru distanta
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde
- 0Vedere in jos
- 1Ochelari -0, 75 si -0, 5
- 2Inlocuire cristalin artificial