conjunctivita
Am un baietel de 7 luni care are conjunctivita. La primul control doctorita a zis ca are canalul lacrimal infundat si de aici secretia la ochiul stang. am facut de doua ori tratament cu Nettacin picaturi si tot nu i-a trecut. Mai mult de cat atat secretia si-a schimbat culoarea din galben in verde. Ne vom duce iar la doctor dar mi-e teama ca iar o sa-i dea Nettacin. Ce sa-i dau altceva care sa fie eficient?Mentionez ca i-am facut spalaturi oculare cu ser si cu ceai de albastrele.
2 comentarii
avind in vedere zona foarte sensibila unde baietelul dumneavoastra e afectat v-as sfatui sa il duceti la un oftalmolog daca nu a trecut cu Nettacin dupa atita timp. nu puteti sa ii dati nimic din pacate, dupa sfaturi fiind vorba de ochisorii lui trebuie sa il vada un medic.insanatosire grabnica va doresc!
Buna seara! Simptomatologia prezentata de copil sugereaza imperforatia cailor lacrimale; solutia este reprezentata de sondajul si lavajul cailor lacrimale; va sfatuiesc sa mergeti la o clinica oftalmologica unde se poate face aceasta interventie; daca secretia este purulenta, va recomand : igiena locala riguroasa cu un sampon " No tears ", pentru bebelusi, Ciloxan sau Floxal 1 picatura de 3 ori pe zi, in amandoi ochii, iar seara, unguent Ciplox sau Floxal, 1 aplicatie in sacul conjunctival inferior si la nivelul marginilor palpebrale; faceti tratamentul acesta 7 zile, apoi neaparat sondaj al cailor lacrimale; numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Recomandare clinică Bucuresti
- 1La oftalmologie îți vede propriul ochi pe monitor 3D că într-o tomografie ?
- 2Microftalmie
- 3Tratamente retinopatie de prematuritate pentru adulți. Ce progrese s-au făcut?
- 0Ochelari de citit folositi pentru distanta
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde
- 0Vedere in jos
- 1Ochelari -0, 75 si -0, 5
- 2Inlocuire cristalin artificial
- 0Reducerea dioptrii, gimnastica