colobom retinian
buna ziua
am o fetita de 9 luni nacuta cu colobom retinian larg la ochiul drept.
ochiul stang este sanatos
toti medicii spun ca nu se poate face nimic
mentionez ca la nastere am colectat celule stem din cordonul ombilical
in cazul in care stie cineva daca se poare trata o astfel de afectiune cu celule stem, chiar daca este in stadiul de experiment, va rog sa ma contactati
de asemenea, in cazul in care nu se poate face nimic, asi dori sa aflu pareri despre cum o va afecta aceasta boala pe parcursul vietii, in conditiile in care copilul vede cu un ochi
va multumesc
am o fetita de 9 luni nacuta cu colobom retinian larg la ochiul drept.
ochiul stang este sanatos
toti medicii spun ca nu se poate face nimic
mentionez ca la nastere am colectat celule stem din cordonul ombilical
in cazul in care stie cineva daca se poare trata o astfel de afectiune cu celule stem, chiar daca este in stadiul de experiment, va rog sa ma contactati
de asemenea, in cazul in care nu se poate face nimic, asi dori sa aflu pareri despre cum o va afecta aceasta boala pe parcursul vietii, in conditiile in care copilul vede cu un ochi
va multumesc
2 comentarii
Buna seara am aceiași problema cu băiețelul meu si nu cunosc mare lucru despre aceasta boala.As vrea sa stiu daca dumneavoastră ați reușit să faceți ceva cu fica dumneavoastră.Va mulțumesc pentru raspuns
Bună ziua as dori sa știu dacă ați rezolvat problema..și baiatul meu de doar 2 luni este diagnosticat cu colobom coroidian.va rog sa mi răspundeți sunteți de mare ajutor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Amețeli și întunecarea vederii
- 3Gaura din ochi m-a bagat in depresie
- 1Diferenta dioptrii cicloplegie
- 1Degradare vedere la distanta (deja cu ochelari), dureri de cap, ameteli, pulsatii.
- 1Ochiul se zbate (pulseaza)
- 1Degradarea brusca a vederii după glicemie mai mare de 700
- 1Scadere acuitate vizuala dupa aplicare picaturi dilatare pupile
- 1Ochi umflați dimineața
- 1Caut oftalmolog, nu optician
- 2URGENT!!! Presiune oculara puternica