Colici fetita de 6 saptamani
Buna ziua,
Am o fetita de 6 saptamani si inca de la 2 săptămâni de confruntam cu colicile. Am incercat n produse dar fără rezultat. Singurul despre care as putea spune ca ne-a ajutat este Aeris gocce. Acum am cumparat protectis si co-lactase. Nu prea stiu cum sa le administrez.. pana acuma ii dadeam aeris la 3h si eubiotic seara, dar acum fiind deja 3 tipuri, va rog sa ma sfătuiți cum ar trebui administrate si daca ar trebui sa continui cu toate. Am inteles ca daca as da intercalat cate unul la fiecare masa nu ar fi o problema, iar protectis seara inainte de culcare. Astept un sfat de la un medic care sa ma indrume cum este cel mai bine.
Mulțumesc!
Am o fetita de 6 saptamani si inca de la 2 săptămâni de confruntam cu colicile. Am incercat n produse dar fără rezultat. Singurul despre care as putea spune ca ne-a ajutat este Aeris gocce. Acum am cumparat protectis si co-lactase. Nu prea stiu cum sa le administrez.. pana acuma ii dadeam aeris la 3h si eubiotic seara, dar acum fiind deja 3 tipuri, va rog sa ma sfătuiți cum ar trebui administrate si daca ar trebui sa continui cu toate. Am inteles ca daca as da intercalat cate unul la fiecare masa nu ar fi o problema, iar protectis seara inainte de culcare. Astept un sfat de la un medic care sa ma indrume cum este cel mai bine.
Mulțumesc!
1 comentarii
Problema colicilor la sugarii mici este mai complexă decât pare. Pentru + de informații puteți să mă contactați telefonic: ---*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Colici la bebelusi
- 11va rog ajutati-ma: baietul meu are colici
- 4ati mai folosit Espumisan?
- 4probleme grave din cauza colicilor
- 2Colici, gaze, probleme stomacale sau altceva?
- 2nou-nascutul se agita foarte des in somn, colici
- 5Constipatie bebe de 3 saptamani
- 2colici si la 7 luni? nu mai avem pace
- 3Colici?
- 0Colici bebe 5 luni
- 20Colici bebelusi 3 saptamani
- 1Ia putin in greutate raspundeti
- 1Ajutati-ma va rog ! colici saracuta si nu se odihnește destul
- 0Colici bebe 3 luni
- 1Espumisan- tratament colici
- 1Colici bebe
Mai multe informații despre: Colicile