Col uterin scurt- sarcina
Buna ziua!
Am si eu o dilema, poate ma puteti ajuta. In 2011 am nascut un baietel minunat, insa 4 luni si jumatate am stat doar in pat. A fost o perioada foarte grea. Cauza: col uterin scurt 21cm, contractii nedureroase, risc de avort sau nastere prematura. Din fericire, Dumnezeu m-a ajutat si am dus sarcina pana la 39 de saptamani. Acum ma intreb oare si la celelalte sarcini va fi la fel?(As mai vrea copii) Sau riscurile cresc?
Am si eu o dilema, poate ma puteti ajuta. In 2011 am nascut un baietel minunat, insa 4 luni si jumatate am stat doar in pat. A fost o perioada foarte grea. Cauza: col uterin scurt 21cm, contractii nedureroase, risc de avort sau nastere prematura. Din fericire, Dumnezeu m-a ajutat si am dus sarcina pana la 39 de saptamani. Acum ma intreb oare si la celelalte sarcini va fi la fel?(As mai vrea copii) Sau riscurile cresc?
3 comentarii
Buna ziua,
Aceste riscuri se pot afla doar dupa ce ramaneti din nou insarcinata, inante de aceasta nu poate fi nimic concludent.
O zi frumoasa!
Aceste riscuri se pot afla doar dupa ce ramaneti din nou insarcinata, inante de aceasta nu poate fi nimic concludent.
O zi frumoasa!
Multumesc mult! traiesc cu speranta ca aceste probleme nu se vor mai repeta. O zi minunata!!!
buna am 17 ani si am facut dragoste cu prietenul meu dar nu si-a dat drumu in mine si totusi mi-a intarziat menstruatia mai mult de o saptamana am facut un test de sarcina si mia iesit negativ nuj ce sa fac ajutati-ma
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4sangerari si probleme la urinat
- 2Va rog sa ma ajutati!Va multumesc anticipat.
- 8cauterizare - cand pot intretine relatii sexuale?
- 3col uterin cu epiteliul pavimentos cu zone de ulceratie...
- 5Cancer de col uterin
- 7Mi s-a descoperit o rana fff mica pe col
- 9Este posibil cancerul de col uterin?
- 17cancer de col uterin
- 7Operatie neolpasm col uterin!!!
- 3Sarcina cu col uterin intredeschis
- 5cancer col uterin std.4b
- 7carcinom scuamos col uterin
- 23interpretare rezultat biopsic
- 0col uterin ingust
- 0Interpretare analize secretie vaginala si de col uterin
- 1col scurt