Col uterin scurt- sarcina
Buna ziua!
Am si eu o dilema, poate ma puteti ajuta. In 2011 am nascut un baietel minunat, insa 4 luni si jumatate am stat doar in pat. A fost o perioada foarte grea. Cauza: col uterin scurt 21cm, contractii nedureroase, risc de avort sau nastere prematura. Din fericire, Dumnezeu m-a ajutat si am dus sarcina pana la 39 de saptamani. Acum ma intreb oare si la celelalte sarcini va fi la fel?(As mai vrea copii) Sau riscurile cresc?
Am si eu o dilema, poate ma puteti ajuta. In 2011 am nascut un baietel minunat, insa 4 luni si jumatate am stat doar in pat. A fost o perioada foarte grea. Cauza: col uterin scurt 21cm, contractii nedureroase, risc de avort sau nastere prematura. Din fericire, Dumnezeu m-a ajutat si am dus sarcina pana la 39 de saptamani. Acum ma intreb oare si la celelalte sarcini va fi la fel?(As mai vrea copii) Sau riscurile cresc?
3 comentarii
Buna ziua,
Aceste riscuri se pot afla doar dupa ce ramaneti din nou insarcinata, inante de aceasta nu poate fi nimic concludent.
O zi frumoasa!
Aceste riscuri se pot afla doar dupa ce ramaneti din nou insarcinata, inante de aceasta nu poate fi nimic concludent.
O zi frumoasa!
Multumesc mult! traiesc cu speranta ca aceste probleme nu se vor mai repeta. O zi minunata!!!
buna am 17 ani si am facut dragoste cu prietenul meu dar nu si-a dat drumu in mine si totusi mi-a intarziat menstruatia mai mult de o saptamana am facut un test de sarcina si mia iesit negativ nuj ce sa fac ajutati-ma
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Cancer de col uterin
- 4rana pe colul uterin - tratament?
- 3rana pe col se vindeca singura?
- 19cancer col uterin?
- 2cancerul de col uterin
- 8cancer col uterin 3B
- 5Ce inseamna calcificari la col?
- 4hipertrofie de col uterin
- 9Analiza cultura col
- 9Este posibil cancerul de col uterin?
- 4chisturi pe ambele ovare + nodul pe uter
- 5rezultat analiza cultura col
- 4col uterin iritat, sunt foarte ingrijorata si am nevoie de o parere.
- 5Formatiune col uterin
- 0cancer san
- 1Cancer col uterin în metastaza.. Se mai poate face ceva?
- 1colostomie dupa iradiere
- 1Col deschis saptamana 24 de sarcina
Mai multe informații despre: colul uterin
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: