cojite ingrozitoare pe pielea capului

17-10-2009
silvialupu18
Nu este medic/terapeut
silvialupu18
am fost plecata din tara si am schimbat apa imediat am facut cojite dar inaintea cojitelor era un lichid lipicioas in cap din care rezultau cojitele.am scapat d ele acolo cu ajutorul unui sampon...dupa c am scapat a trebuit sa ma intorc in tara acum la fel iar mi-au aparut cojite k schimbasem apa.(asta cred ca ar fi motiivul) si nu mai reusesc sa scap d ele.ma mananca capul d la ele..am folosit sampon antimatreata dar degeaba...nu stiu ce sa mai fac.sunt ingroztoare si din cauza lor mi s ingrasa parul foarte repede
4 comentarii
0
17-10-2009, ora 17:52
shortway
Nu este medic/terapeut
shortway
Am si eu aceeasi problema, dar la mine erau niste cosuri care le tot spargeam si se formau cojite care dupa ce le rupeam curgea acel lichid. Si la mine se ingrasa parul foarte repede, trebuie doar sa-l speli odata la 2-3 zile timp de cel putin 1 saptamana si lucrurile vor reveni oarecum la normal. Eu acum ma confrunt cu ff multa matreata de care nu scap de 1 an incoace, orice sampon as folosi... Cum pot sa scap si de matreata?
0
17-10-2009, ora 17:55
silvialupu18
Nu este medic/terapeut
silvialupu18
eu ma spal o data la 2 zile k altfel se ingrasa parul prea tare si ma mananca capul ingrozitor.iar de matreata incearca clear.matreata trece repede cu el dar cojitele mele nu mai trec cu el.
0
17-10-2009, ora 17:58
shortway
Nu este medic/terapeut
shortway
Ah, ai mai putea incerca cu unghiile sa te scarpini tare prin cap, mai ales in zonele in care ai cojitele si apoi spala-te pe cap dupa care in timp ce speli scarpina iar tare si dupa ce te-ai spalat si te-ai uscat fa-o din nou, daca erau cosuri si la tine inseaman ca acele cojite se vor regenera dupa 1 zi si va trebui sa astepti sa treaca de la sine...
0
17-10-2009, ora 18:00
silvialupu18
Nu este medic/terapeut
silvialupu18
nu sunt cosuri crede-ma.si daca m-as scarpina tare m-ar ustura pielea d as innebuni.am incercat deja.cred ca cel mai bine esa fac o vzita la dermatolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este mătreața și cum scapi de ea
  • Sfaturi pentru cei ce doresc să se radă în cap
  •