clitoris prea mare

08-02-2008
utilizator_16139
Nu este medic/terapeut
utilizator_16139
Nu stiu daca ce urmeaza sa va zic e o adevarata problema dar clitorisul meu e probabil mai mare ca a restul femeilor din cauza ca pe la 5 ani am luat hormoni masculini pentru crestere.in urma acestei actiuni mi sa hipertrofiat clitorisul insa nu are aspect peniform cum sar intampla in mod normal dupa tratamentul cu hormoni pe care l-am luat deoarece s-a constatat marirea si am stopat luarea de hormoni si am inceput sa iau "tratament" sa nu evolueze si mai rau.nu stiu exact ce sa fac, as merge la ginecolog desii nu cred ca ii cazu de operatie fiindca arata ca un clitoris marit si nu ca un penis.viata sexuala mi-am inceput-o si nu a fost nimic in neregula pana acum, dar sunt tot stresata daca nu cumva ar trebui sa fac o operatie de micsorare.si nu stiu exact unde se fac aceste operatii(sunt din cluj)
22 comentarii
0
09-02-2008, ora 00:00
Greece woman2
Nu este medic/terapeut
Greece woman2
Eu am auzit de femei care-si fac operatie de micsorare doar in scop estetic si nu ca li s-a recomandat de medic.Nu cred ca-ti va recomanda cineva operatia atata timp cat pe tine nu te afecteaza in vreun fel ca e mai mare.
2
13-02-2009, ora 14:58
roxanacarcu
Nu este medic/terapeut
roxanacarcu
si eu sunt in aceeasi situatie. problema este, lasand deoparte estetica, ca imi iese cltorisul mult in afara labiilor. fiind atat de expus cred ca ma face hiperexcitabila. daca port pantaloni mai stramti e practic stimulat la fiecare pas si ma excit aparent fara motiv, doar prin stimulare mecanica, desi imi autoimpun sa nu se intample asta.
2
31-10-2009, ora 13:49
dydaya
Nu este medic/terapeut
dydaya
si eu ca si roxana am clitorisul la fel de iesit si prezint aceeasi stare de exctabilitate la pantalonii stramti sau kiar si la prosop.dar ma simt foarte bine in pielea mea, si mie kiar imi place acest lucru pe care nu il vad ca pe in defect si ca pe un atu! daca voi nu sunteti de acord cu mine va veti da seama mai tarziu :P multi pupici si aveti grija de voi. si nu uitati ca aceasta diferenta nu ne face nici extraterestre, nici mutante, ci pur si simplu femei mai deosebite si speciale! va pup dulce
0
24-01-2010, ora 16:06
didijea
Nu este medic/terapeut
didijea
am si eu o intrebare despre subiectul asta...cum au reactionat partenerii vostri cand au vazut?adica li s-a parut ceva ciudat sau ceva normal...
0
24-01-2010, ora 17:02
dydaya
Nu este medic/terapeut
dydaya
da...prima data.adica...si tu daca ai vedea asa ceva ai sta putin pe ganduri...:)) mi se pare normal.dar totusi.nu e nimic de speriat! adica, daca te iubeste, te va placea asa cum esti tu, indiferent de corpul tau. prietenul meu kiar iubeste asta ;)) multa sanatate va doresc :*
0
25-01-2010, ora 09:01
roxanacarcu
Nu este medic/terapeut
roxanacarcu
Eu sa fiu sincera nu am fost surprinsa de reactia partenerilor. Poate a fost putina uimire cand au vazut. Mai mult discomfort am resimtit pe plaja de exemplu, unde uneori prin slip se profileaza protuberanta clitorisului. Multa lume privea insistent inspre zona genitala, parca neintelegand ce e acolo umflat. Mai e si problema formarii "camel toe" (degete de camila) carea apare la pantaloni si la slip si care iarasi atrage priviri insistente. Nu intotdeauna te simti confortabil sa fii privita insistent acolo.
1
19-03-2011, ora 11:01
adrianasshop
Nu este medic/terapeut
adrianasshop
sa incercam sa nu mai purtam pantaloni stramti, nu-i asa?!
0
10-07-2011, ora 14:15
otti
Nu este medic/terapeut
otti
daca stie cineva cam cat costa operatia de labioplastie, si daca se face doar de catre doctori plasticieni sau si de dr.chilurgi.ms
0
06-10-2011, ora 10:20
valentino56xxx
Nu este medic/terapeut
valentino56xxx
nu va mai faceti probleme, sunteti frumoase oricum...insa mai speciale cu clitorisul mare, va rog sa ma credeti!!
1
27-12-2011, ora 08:04
marius777777
Nu este medic/terapeut
marius777777
mai fetelor inteleg foarte bine chestia asta, dar asa ceva nu e o problema foarte grava..Ce spuneti de oamenii care au o mana lipsa? Sau un nas lung si imens?? Sau au avut acnee severa si trebuie sa poarte cicatricile toata viata pe fata????.acesti oameni nu se simt complexati???.mai ales daca sunt priviti insistent. Dragele mele ca aveti clitorisul mare este un avantaj ptr voi nu luati asta ca o problema grava, este adevarat e cam inestetic dar sunteti mai avantajate. FERICIREA SI RESPECTUL fata de partener VINE din suflet..sa fiti iubite.!!!.muah!!!
0
27-12-2011, ora 22:22
valentino56xxx
Nu este medic/terapeut
valentino56xxx
buna fetelor nu va faceti probleme, sunteti dragute, chiar speciale, ma omor dupa asa ceva...pupici
1
18-08-2012, ora 03:28
anna_hauke
Nu este medic/terapeut
anna_hauke
Si eu am aceasi problema clitorisul meu este mai mare decat ar fi normal.acest lucru ma complecseaza ffff mult de cand am gasit pe leptopul prietenului meu poze cu femei care aveau clitorisul mic ( ma gandesc de atunci tot timpul ca asa ceva iar place lui si ma deranjeaza ff mult ca nu sunt si eu asa) ma gandesc ff serios la o operatie de micsorarea clitorisului.asa vrea sa stiu fff mult si parerile voastre. Va Multumesc
0
07-10-2012, ora 19:40
dydaya
Nu este medic/terapeut
dydaya
@anna, daca prietenul tau te iubeste asa cum esti nu ai de ce sa-ti faci prblm. sincer acum, eu cred ca oamenii din jurul nostru au probleme mai mari decat "avantajul" nostru! asa ca nu te mai gandi sa-ti mutilezi corpul cu operatii care nu-si au rostul! auzi ce zic baietii pe aici, ca lor le place! fii fericita!!! :*:*:*:* hai multi pupici, si nu va mai stresati chiar din orice lucru! :))
0
19-08-2013, ora 14:29
ilicimanart
Nu este medic/terapeut
ilicimanart
mai fetelor sau femeilior nu va faceti brobleme nu stiti cita placere ii face unui barbat cind simte cu limba asa ceva eu n-am intilnit dar tare mi-as dori asa ceva va pup
2
13-02-2016, ora 11:42
Mobra
Nu este medic/terapeut
Mobra
Da este adevarat ca prea mult sex clitorisu iese in exterior.???
Adica ceva de genu sa cand stai mormal in picioare, si se vade o mica bucata de piele in exterior.
Sau din ce cauza este iesit afara ??
0
03-09-2016, ora 16:21
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Un topic vechi dar actual.
Dragelor, am vazut clitorisuri si labii proeminente, si am vazut si din cele care aparent lipseau. Pasaricile sunt frumoase oricum dar sincer prefer pe cele proeminente.
Daca nu creaza disconfort in timpul sexului, lasati totul asa. Nici nu va imaginati ce zestre pretioasa detineti.
Nu va mai faceti ganduri despre cum ne place noua. Daca voi va simtiti bine in pielea voastra atunci noi va vedem de 10 ori pe atat.
1
02-04-2017, ora 15:06
dr. love
Nu este medic/terapeut
dr. love
stati linistite fetelor... sunt băieți care va pot adora, fix pentru asta ;) nu trebuie să vă faceți griji :)
0
13-02-2018, ora 13:40
florentin2050
Nu este medic/terapeut
florentin2050
Buna dragelor. Nu va mai panicati asa. Ceea ce voi vedeti ca pe o problema pentru alti este ceva deosebit si greu de gasit, spun asta deoarece eu dintotdeauna mi am dorit o partenera care sa aive clictorisul cat de mare si nu am avut norocul acesta.
0
17-07-2019, ora 16:31
Love clit
Nu este medic/terapeut
Love clit
Niciodată nu este suficient de mare pe cat ne dorim noi. Vă ador
0
26-09-2022, ora 11:20
Emanuel78
Nu este medic/terapeut
Emanuel78
Fetelor nu stiu de ce sunteti complexate. Eu ador clitorisul mare si nu ma refer la labii.Imi place atat de mare sa arate ca un mini penis. Chiar m as bucura daca exista vreo posesoare printr e voi sa ma contacteze.
1
25-07-2023, ora 12:20
Elly Stan
Nu este medic/terapeut
Elly Stan
Ma confrunt si eu cu aceasta problema. Am clitorisul mult mai mare decat ar fi normal si totodata labiile mici sunt cu dimensiuni considerabile, asa ca vulva mea este tot timpul deschisa. Pe langa situatiile expuse de alte fete aici (hiperexcitabilitate, cameltoe, etc) am avut situatii neplacute la plaja cand, din cauza labiilor mici care sunt foarte proeminente, labiile mari sunt desfacute si impinse spre exterior, asa ca la anumite miscari mai ample cu picioarele m-am trezit cu labiile mari iesite in afara slipului. De atunci evit sa port tanga la plaja, sau slip decoltat, ca sa nu mai ofer spectacol nedorit celor din jur. Lasand deoparte fanteziile unora care au scris aici, clitorisul marit si labiile prea mari creeaza disconfort si neplaceri
0
10-10-2023, ora 07:36
LPaulBuc
Nu este medic/terapeut
LPaulBuc
Un partener care nu te accepta asa cum esti este un "bolovan" sa nu-i zic altfel si eu unul nu cred ca este o problema ce trebuie rectificata medical. Sunt si barbati carora le plac femeile care sunt mai dezvoltate jos. Si da inteleg ca pentru multe femei este o problema din mai multe puncte de vedere. Eu unul tot sper sa am ocazia sa intalnesc o astfel de femeie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul