cifoscolioza dorso-lombară

24-09-2005
vlaviusz
Nu este medic/terapeut
vlaviusz
Mă numesc Voinea Cristina Ramona, locuiesc in Romania, oraşul Buzău şi am 18 ani. Solicit ajutor pentru tratarea şi rezolvarea operatorie a unei boli mai deosebite cu diagnosticul: cifoscolioza dorso-lombară cu deformarea progresivă putin peste 100 de grade şi a coloanei vertebrale şi tulburări pronunţate de dinamică respiratorie, progresive (capacitate respiratorie actuală 30%), şi sindrom Marfan. Investigaţiile efectuate an ţară la diferite spitale de renume nu mi-au dat şanse de rezolvare a problemelor mele de sănătate. As anexa si niste fotografii cu mine sau niste analize dar nu stiu cum. Sper ca cineva din afara graniţelor să imi vină in ajutor cit mai repede sau daca puteti sa ma ajutati cu orice fel de informatie sau in orice mod va rog faceti-o ca nu cred ca va costa nimic si mi-ati face si mie un mare bine. Mulţumesc! Aştept răspuns -
2 comentarii
0
06-10-2005, ora 00:00
MonaMD
Identitate neconfirmată
MonaMD
Draga Ramona, afectiunea ta este transmisa genetic. Cine ti-a pus diagnosticul? Incearca sa te adresezi unui medic genetician, care te va informa amanuntit si iti va recomanda medici de alte specializari (cardiologie, ortopedie, oftalmologie).
0
06-10-2005, ora 00:00
MonaMD
Identitate neconfirmată
MonaMD
Despre sdr.Marfan iti pot oferi si eu informatii, dar cel mai bine este sa discuti cu medicul genetician. Iti urez multa sanatate! Daca vrei, imi poti scrie -, dar, din nefericire, nu am cum sa iti ofer un sfat competent deoarece inca nu sunt medic (sunt studenta la medicina, in anul IV).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cifoscolioza
  •