ciclotimia - cum pot sa lupt cu ea?

04-05-2011
alimi
Nu este medic/terapeut
alimi
Salut pe toti

Daca cineva stie cu pot lupta impotriva ciclotimia?
3 comentarii
0
04-05-2011, ora 13:58
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Este diagnostic pus de psihiatru? Presupun, in acest caz, ca s-a prescris deja trament medicamentos si psihoterapie. De altfel, tratarea se face pe tot parcursul vietii si nu se intrerupe medicatia, nici in fazele de buna dispozitie. Deci, nu trebuie luptat impotriva, ci ajutat psihicul si fizicul sa ajunga la echilibru, in prezent exista solutii pentru asta, nu trebuie disperat.
Sanatate!
0
04-05-2011, ora 19:02
alimi
Nu este medic/terapeut
alimi
Multumesc edectica
Stiu si eu ca ciclotaimia este o boala cronica, eu de 15 ani sufer de aceasta boala si schimbarile de mood este foarte dificile, eu nu pot sa programez si nu pot sa termin tereburile mele, eu brusc devin epuizat si pierd to enejia mea.Diagnosticul este sigur ciclotimia si am luat de multi an fel de fel medicamente mood stabilizatoare,
anti covulsante, antidapresive, banzodiazepine.si nu am potut sa evit scimbarile dar nu am facut psihorerapie,
scopul meu de a intera in acest forum este ca daca sunt unii ca au aceste probeleme in Romania sa facem un grup si continuam grupterpie eu cosider terpie in grup este foarte benificient.
Eu sunt medic si pot sa derijez grupul, si stiu ultimele texte si cercetari despre ciclotimia, inpartea treatament medicamentos nu avem probeleme dar inpartea psihotrapiei nu am gasit un psihotrapist bun, eu sunt la dipozitie
pentru a ajuta pe toti prieteni mai roman.
0
04-05-2011, ora 19:47
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Pai felicitari ca ai o viata normala in ciuda acestei suferinte! Sunt de acord ca e destul de greu de gasit un psihoterapeut care chiar sa se priceapa si sa aiba experienta reala in aceasta directie, , , , dar uite asa, spunand public despre asta poate gasesti si persoana potrivita.
Succes mult si nu pot sa adaug decat ceva ce pare foarte superficial, dar care este esential : SUNTEM CEEA CE GANDIM!
Sanatate iti doresc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: Ciclotimia

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: