cicatrice dupa 20 ani infectata?

10-06-2009
DRAGOMIR SOSICA
Nu este medic/terapeut
DRAGOMIR SOSICA
Buna! am 54 ani si acum 20 ani in urma unui accident am ramas cu o cicatrice la nas si buza superioara(aceasta a fost cusuta dupa accident), in primii ani la temperatura scazuta pielea se inrosea, dar cu timpul roseata a disparut.In aceasta iarna( febr.)am mers mai mult dimineata pe afara, pielea din zona accidentata, nas si buza sup. s-a inrosit, doare foarte tare la atingere iar buza are pe suprafata mici basicute foarte dureroase.nu stiu daca are legatura cu aceasta problema dar in perioada dinaintea aparitiei acestei probleme am avut cosuri dureroase la baza nasului, in urechi si pe fata.Am incercat cu NIDOCLOR, NUnu a dat rezultate, cu crema cu catina-fara rez.cu CLOTRIMAZOL-fara rez.Doar propolis dizolvat a dat rezultat pentru un timp, dar problema nu s-a rezolvat in totalitate.Ar trebui sa fac un control de specialitate ?Multumesc!
SOSICA DRAGOMIR
2 comentarii
0
10-06-2009, ora 21:19
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Va recomand sa consultati un medic dermatolog care sa fie capabil ca in urma unei simpe anamneze sa va diagnosticheze zorect, sau eventual sa va faca un examen cu un dermatoscop pt o vedere mai ampla care mareste gradul de corectitudine si implicit si cel de reusit al tratamentului prescris si luat dupa aflarea diagnosticului.

Numai bine!
0
10-06-2009, ora 22:12
DRAGOMIR SOSICA
Nu este medic/terapeut
DRAGOMIR SOSICA
MULTUMESC!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.