chistul ovarian
![avene](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!Mama mea are un chist ovarian si i-a spus cineva ca TINCTURA DE MARAR ajuta la tratarea acestuia.cat de adevarat este???Multumesc
2 comentarii
0
17-03-2010, ora 15:45
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
![Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)](/arata_img.php?img=cont_25588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Avene,
Mărarul (sub formă de tinctură şi nu numai) poate să ajute prin augmentarea, prin mărirea cantităţii de estradiol, dar poate să şi agraveze prin dezechilibrarea raportului dintre estradiol şi progesteron.
Sugestie: Documentaţi-vă cu privire la ovulele Propolicium, sunt extraordinar de bune pentru tratarea chisturilor ovariene (sunt naturale;propolicium.ro).
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Mărarul (sub formă de tinctură şi nu numai) poate să ajute prin augmentarea, prin mărirea cantităţii de estradiol, dar poate să şi agraveze prin dezechilibrarea raportului dintre estradiol şi progesteron.
Sugestie: Documentaţi-vă cu privire la ovulele Propolicium, sunt extraordinar de bune pentru tratarea chisturilor ovariene (sunt naturale;propolicium.ro).
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică :)
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
![clara_p](/arata_img.php?img=cont_10875.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Am avut ovare micropolichistice cu chisturi intre 24 mm si 28 mm.
Dupa o cura de 3 luni de Ovule Propolicium am ramas cu un singur chist de 12 mm pe ovarul drept.
Medicul alopat insasi mi-a spus sa mai fac o cura si sa revin la control.
M-am simtit foarte bine psihic in timpul curei. O recomand.
Aceste ovule mi-au fost recomandate de o cunostinta care avea de 18 ani candida recurenta si i-a trecut cu o cura de 3 luni cu aceste Ovule. De aproape un an nu i-a mai aparut candida vaginal si poate manca orice, dulciuri, branzeturi etc.
Dupa o cura de 3 luni de Ovule Propolicium am ramas cu un singur chist de 12 mm pe ovarul drept.
Medicul alopat insasi mi-a spus sa mai fac o cura si sa revin la control.
M-am simtit foarte bine psihic in timpul curei. O recomand.
Aceste ovule mi-au fost recomandate de o cunostinta care avea de 18 ani candida recurenta si i-a trecut cu o cura de 3 luni cu aceste Ovule. De aproape un an nu i-a mai aparut candida vaginal si poate manca orice, dulciuri, branzeturi etc.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sindromul Tourette- tratament eficient
- 1Ce părere aveți de Terapia Genică?
- 2Argila albastra ca o cura naturala pentu un cancer la ficat
- 0Industria farmaceutică neloială: supliment alimentar Cardio A
- 3Merita sa cercetez și sa studiez mai pe indelete cărțile Medical Medium?
- 1Biorezonanta
- 13Sănătatea optimă este o stare de armonie completă între trup, minte și suflet
- 6Sunatoarea (Hypericum perforatum) este o planta puternic antidepresiva
- 6Beta-glucanii din ciuperca medicinala Reishi cresc puterea sistemului imun
- 8Crema cu galbenele pentru tratarea candidozei vaginale