Chist maxilar
Bună!Ma numesc Monica și sunt din Constanța. Soțul meu(42 ani) are un chist, dimensiuni de maxim 03/24/20mm dezvoltat în grosimea osului maxilar anterior pe partea dreapta, extins cranian în sinusul maxilar drept, respectiv caudal la nivelul arcade dentare, cu întreruperea corticalei osoase la nivelul versantului antero-lateral drept. Leziune asemănătoare la nivelul arcadei dentare stângi, cu dimensiuni de maxim 20/10/7mm.
Ce este de făcut? Se rezolva doar prin operație? Cât de grav este și ce risca dacă se operează sau dacă nu se operează?
Am mers la orl, tratament, apoi Ct și azi la maxilo faciale, spital, însă nu am primit prea multe detalii.Are de făcut analize și apoi sa se opereze... Nu știm ce sa facem și ce riscuri sunt, mulțumesc!
Ce este de făcut? Se rezolva doar prin operație? Cât de grav este și ce risca dacă se operează sau dacă nu se operează?
Am mers la orl, tratament, apoi Ct și azi la maxilo faciale, spital, însă nu am primit prea multe detalii.Are de făcut analize și apoi sa se opereze... Nu știm ce sa facem și ce riscuri sunt, mulțumesc!
2 comentarii
obligatoriu.. interventia chirurgicala
citii despre sinusita Odontogena
citii despre sinusita Odontogena
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Chisturile oaselor maxilare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: