chist glanda pineala.. nu necesita interventie chirurgicala
Va multumesc amandurora ca mi-ati raspuns.Faptul ca imi scrieti ma face sa nu ma mai simt, , singura, , .Va pup si va mai scriu in aceste zile.
Astept si pe celelalte persoane care au postat pe aici sa ne mai spuna ce au mai facut.Muuulta sanatate!!!
Astept si pe celelalte persoane care au postat pe aici sa ne mai spuna ce au mai facut.Muuulta sanatate!!!
Salut tuturor!Ce mai faceti ?
Simona1968, cum te mai simti?Ai facut biorezonanta?
leoca elena, care mai este starea d-voastra de sanatate?
jcornelia si Silvia Anton, cum se mai simt nepotul si fiica d-voastra?..Intrebarea este pentru toti cei care au postat pe acest forum.Va salut pe toti!
Referitor la mine, vreau sa va spun ca tot am ameteli, stari de oboseala, dar si un fel de apasare la cap(asa o percep eu).Medicul neurolog mi-a spus ca este tot o durere de cap.Si-atunci, ce sa mai cred?Toate acestea sunt de la chist sau de la tiroida?
Simona, intre timp m-am apucat sa fac tratament homeopat(, , remediu recomandat individual, , -asa mi-a spus doctorita) si mi-a spus homeopata ca, , poate vom avea fericita surpriza sa dispara chistul, ,. De doua luni iau homeopate si am inteles ca mai trebuie tot cam atata timp.Dupa aceea am de gand sa fac un nou rmn, dar nu imi fac prea multe sperante ca sa nu fiu dezamagita.D-na doctor a zis ca nu-mi garanteaza nimic.
mary44, ce a luat prietena ta?.Va pup pe toti(toate) si astept raspunsurile voastre.
Simona1968, cum te mai simti?Ai facut biorezonanta?
leoca elena, care mai este starea d-voastra de sanatate?
jcornelia si Silvia Anton, cum se mai simt nepotul si fiica d-voastra?..Intrebarea este pentru toti cei care au postat pe acest forum.Va salut pe toti!
Referitor la mine, vreau sa va spun ca tot am ameteli, stari de oboseala, dar si un fel de apasare la cap(asa o percep eu).Medicul neurolog mi-a spus ca este tot o durere de cap.Si-atunci, ce sa mai cred?Toate acestea sunt de la chist sau de la tiroida?
Simona, intre timp m-am apucat sa fac tratament homeopat(, , remediu recomandat individual, , -asa mi-a spus doctorita) si mi-a spus homeopata ca, , poate vom avea fericita surpriza sa dispara chistul, ,. De doua luni iau homeopate si am inteles ca mai trebuie tot cam atata timp.Dupa aceea am de gand sa fac un nou rmn, dar nu imi fac prea multe sperante ca sa nu fiu dezamagita.D-na doctor a zis ca nu-mi garanteaza nimic.
mary44, ce a luat prietena ta?.Va pup pe toti(toate) si astept raspunsurile voastre.
buna creata82 eu am o surpriza. de vro 2 luni nu ma mai durut capul deloc. am tinut un regim avand niste kg in plus vreo 8/10 nu mananc cu sare nu mai mananc nici un fel de mezel, doar carne fiarta, legume. fructe, peste firt, branzeturi si fac miscare merg pe jos. nu stiu daca acesta este motivul dar m-am simtit bine. biorezonanta o sa o fac la primavara dupa ce ma internez la Parhon va dau de veste. in rest multumesc lui Dumnezeu ca inca sunt bine. a si ff. important nu ma mai stresez. va pup pe toti sanatate maxima
Buna ziua tuturor.Ce vesti sa ca dau ca nu am nici o noutate.Starea sanatatii mele este tot aceeasi nimc bun din pacate.ma doare capul mereu, am ameteli ma doare coloana cu umerii si gatul deci nimic nou.astea sunt vechi de vreo 20 de ani.m am obisnuit cu ideea ca asa trebuie sa fie ca alta solutie nu vad.va doresc sanatate multa si sa auzim de bine.
Simona, ma bucur pentru tine, dar vreau sa te intreb ceva:dupa cat timp dupa ce ai schimbat regimul alimentar, ai inceput sa te simti bine?Si vrei sa spui ca astfel ti-au disparut durerile de cap, ametelile si oboseala???Astept raspunsul tau si te, , imbratisez, , calduros.
leoca elena, imi pare sincer rau ca nu va simtiti bine.Si eu tot am stari de oboseala si ameteli.Ma intreb acum...daca ne-am schimba obiceiurile alimentare cum a facut Simona, poate ne-am simti odihnite, dar nu stiu cum ar putea sa ne treaca ametelile...poate sa mancam doar cruditati...nimic in plus, dar eu simt ca n-as putea.Nu stiu ce sa mai zic.
Va pup pe toti si as vrea sa-mi spuneti toti, , de pe aici, , ce-ati mai facut.Sanatate muuulta!!!
leoca elena, imi pare sincer rau ca nu va simtiti bine.Si eu tot am stari de oboseala si ameteli.Ma intreb acum...daca ne-am schimba obiceiurile alimentare cum a facut Simona, poate ne-am simti odihnite, dar nu stiu cum ar putea sa ne treaca ametelile...poate sa mancam doar cruditati...nimic in plus, dar eu simt ca n-as putea.Nu stiu ce sa mai zic.
Va pup pe toti si as vrea sa-mi spuneti toti, , de pe aici, , ce-ati mai facut.Sanatate muuulta!!!
A..Simona, de ce te internezi la Parhon...ai probleme cu tiroida?Un medic neurolog mi-a spus ca acest chist poate da in organism tulburari hormonale.Si in legatura cu stresul, vrei sa spui ca inainte erai mai stresata, iar acum ai devenit mai indiferenta?Daca da, cum ai reusit?Te intreb deoarece as vrea si eu sa fiu mai, , nesimtita, ,.cateva sfaturi nu mi-ar strica.Scuza-ma ca ti-am adresat atat de multe intrebari, dar despre aceasta problema nu prea am cu cine discuta.Pupici si numai bine!
Draga creata eu cred ca totul pana la urma e de la providenta.eu cel putin am incercat tot felul de tratamente si naturiste si fizioterapie si acupunctura si nici un rezultat.nu mai crednimic.asta cred ca ni i crucea.poate tu ai sanse mai multe incearca si sper sa dea rezultate macar la voi.va pup si sanatate multa
la parhon ma internez pentru acest chist care intr-adevar da tulburari hormonale, si mai imi face niste analize hormonale apoi imi trimite cele 2 rmn-uri la niste medici din strainatate cu care lucreaza d-na doctor sa l;e compare si sa-mi spuna daca este cazul de operatie. in privinta primei intrebari m-am simtit bine chiar dupa 2 sapt. cam asa ceva ce este drept mi s-a adaugat un medicament(tertensif)dar nu ti-l recomand decat de la un doctor este un reglator al tensiunii dar repet este individual. ma rog nu stiu ce sa zic ;intre timp mi-a mai fost si mie rau am intrerupt un pic regimul ca exageram si mi s-a facut rau.
si elena sa stii ca spatele ma doare si pe mine cu ceafa cu tot dar aceea este spondiloza pe care nici nu o mai bag in seama asta e, ma mai dor si picioarele na nu pot sa spun ca sunt super sanatoasa restul le mai suport eu sunt ingrijorata cu capatana ex; daca ma aplec si stau mult aplecata ametesc etc..
va doresc sanatate si sa ne tinem la curent
si elena sa stii ca spatele ma doare si pe mine cu ceafa cu tot dar aceea este spondiloza pe care nici nu o mai bag in seama asta e, ma mai dor si picioarele na nu pot sa spun ca sunt super sanatoasa restul le mai suport eu sunt ingrijorata cu capatana ex; daca ma aplec si stau mult aplecata ametesc etc..
va doresc sanatate si sa ne tinem la curent
Buna seara am citit ce ati scris pe forunm si vreau sa adaug si eu un com
sunt o mamica ingrijorata am o fetita de 7 ani si ieri a fost diagnosticata cu o formatiune chistica pineala cu un diametru de 1, 38 cm in urma RMN- ului.La un medic de specialitate suntem programati luni dar asteptarea e f grea mai ales fiind vb despre copilul meu.ma intereseaza ce tratamente exista in momentul de fata si daca exista remediu la aceasta boala?
va multumesc cu stima Marina
sanatate multa
sunt o mamica ingrijorata am o fetita de 7 ani si ieri a fost diagnosticata cu o formatiune chistica pineala cu un diametru de 1, 38 cm in urma RMN- ului.La un medic de specialitate suntem programati luni dar asteptarea e f grea mai ales fiind vb despre copilul meu.ma intereseaza ce tratamente exista in momentul de fata si daca exista remediu la aceasta boala?
va multumesc cu stima Marina
sanatate multa
marina imi pare rau sa-ti spun dar nu sunt tratamente, cel putin asa ne-au spus noua doctorii.aceasta este vestea rea. vestea buna este ca si eu se pare ca o am din nastere si iata ca am 43 ani si intr-adevar toata viata am avut dureri de cap. mergeti la endocrinolog neaparat. nu disperati si nu-i spune-ti nimic copilului eu am descoperi-to la 40 de ani. daca ea nu are alte simptome posibil sa nu se intample nimic. dar de ce i-ati facut RMN la aceasta varsta avea ceva? sanatate va doresc
Multumesc pt rasuns.Am fost azi si noua ni sa spus ca nu exista medicamente si numai chirurgical se pot inlatura.Deocamdata urmareste evolutia si dupa mai vedem.Am facut RMN deoarece a cazut de mai multe ori fara nici un motiv anume pur si simplu a cazut de pe picioare.Ce medicamente ati primit Dv.?
nimic absolut nimic am primit doar sfaturi : adica daca se agraveaza o sa-mi dau seama eventual un pic de regim ceaiuri deci s-a constatat o tumoare nu o boala care sa se trateze noi trebuie sa urmarim sa nu creasca. dar se pare ca f. multe persoane au asa ceva si traiesc ok. ma rog la noi sunt dureri ce deja e vb de o varsta incepand cu 40 ani e mai nasol. in fine curaj si tot inainte.
Fetita mea in varsta de 10 ani a fost depistata in urma unui RMN cu un chist de glanda pineala de aprox.1.3/1.2/1 cm.Va rog din suflet sa ma informati daca acest rezultat este grav sau se trateaza in timp...raman cumva urmari?Va multumesc!!!
Buna seara,
Mama mea a fost diagnosticata in decembrie 2010 cu " Proces expansiv regiune pineala si hidrocefalie", in ianuarie anul curent a fost operata pentru hidrocefalie, cand i s-a aplicat un drenaj ventriculo-peritoneal unisunt ( drenaj din cutia craniana in peritoneu), nu a avut dureri de cap sau probleme oftalmologice, insa a avut perturbari de echilibru, iar unul din membrele inferioare, aproape ca nu il mai simtea. A fost operata la Bucuresti, la spitalul Bagdasar Arseni, iar simptomele de mai sus aproape ca disparusera, insa, acum, dupa 9 luni de la operatie, simptomele mai sus mentionate, au revenit. Sunt din Pitesti, am mers la spitalul de urgenta pentru investigatii, sperand ca problema sa fie cauzata, eventual, de circulatia sanguina ce lasa de dorit sau probabil probleme articulare (mama avand putin peste 60 de ani), cei de aici de la spital nici nu au vrut sa o consulte din pricina problemei pe care o are in regiunea pineala. Stiti cumva daca se poate opera pentru acel / acea chist / tumora?
Mentionez ca pe RMN este trecut faptul ca masoara 2 cm diametru.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Mama mea a fost diagnosticata in decembrie 2010 cu " Proces expansiv regiune pineala si hidrocefalie", in ianuarie anul curent a fost operata pentru hidrocefalie, cand i s-a aplicat un drenaj ventriculo-peritoneal unisunt ( drenaj din cutia craniana in peritoneu), nu a avut dureri de cap sau probleme oftalmologice, insa a avut perturbari de echilibru, iar unul din membrele inferioare, aproape ca nu il mai simtea. A fost operata la Bucuresti, la spitalul Bagdasar Arseni, iar simptomele de mai sus aproape ca disparusera, insa, acum, dupa 9 luni de la operatie, simptomele mai sus mentionate, au revenit. Sunt din Pitesti, am mers la spitalul de urgenta pentru investigatii, sperand ca problema sa fie cauzata, eventual, de circulatia sanguina ce lasa de dorit sau probabil probleme articulare (mama avand putin peste 60 de ani), cei de aici de la spital nici nu au vrut sa o consulte din pricina problemei pe care o are in regiunea pineala. Stiti cumva daca se poate opera pentru acel / acea chist / tumora?
Mentionez ca pe RMN este trecut faptul ca masoara 2 cm diametru.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
da noua ni s-a spus ca se opereaza dar numai daca este absolut necesar. mergeti tot la bagdasar din pacate nu va pot da numele medicului aici ptr. ca nu este voie dar acolo se face cu laser. bine este si varianta strainatate sau la unguri clinica anadolu ma rog sper ca am voie sa scriu clinici. dar verificati totusi daca este de la asta.poate totusi sunt probleme neurologice mai grave. sanatate si asteptam raspunsul dvs. eu nu am curaj sa fac aceasta operatie dar nici nu am probleme neurologice absolut deloc. scrieti-ne ca suntem interesati de fiecare caz. eu m-am simtit mai bine in ultimele luni nu am facut nimic special mananc fara sare fara afumaturi si mezeluri sau sucuri.numai bine
Va rog mult ajutati-ma... in urma cu 2 saptamani primesc cutremuratoarea veste ca fiul meu in varsta de 12 ani a fost diagnosticat cu tumoare pineala si lichid cefalorahidian, in urma recomandarilor si a aprecierilor de pe aceste siteuri ajung la domnul doctor Stoica Sergiu la spitalul "Marie Curie".Am reusit sa vorbesc cu dansul doar la telefon si a doua zi ma si internez cu copulul in spitalul Budimex. Dupa efectuarea punctiei ptr extragerea lichidului cefalorahidian am schimbat doar cateva vorbe cu domnul doctor in care ma linisteste un pic si-mi spune ca dupa toate probabilitatile tumoare se poate trata fara a fi nevoie de o interventie chirurgicala. Copilul a fost externat a treia zi de catre o asistenta pe motiv ca trebuie sa astept rezultatele probelor trimise de mine la Victor Babes. Ajuns acasa fiul meu incepe sa vada dublu si in disperare il sun pe domnul doctor. Stupefactie.. sunt pur si simplu certat pentru ca nu am dus copilul la spitalul Fundeni unde urmeaza sa-i aplice tratamente chimio terapeutice. Drama nu se opreste aici, ma duc la spitalul Fundeni iar seara aflu ca pentru o perfuzie ( iarasi ) o asistenta pur si simplu ai ciuruie ambele maini fiului meu din cauza ca nu-i gaseste vena. SUNT DISPERAT...va rog dati-mi un sfat..sunt dispus sa-mi vand tot pentru acest copil si sa plec la alte clinici !
m-a gasiti la nr de tel 0768262377
m-a gasiti la nr de tel 0768262377
cum se simte copilul acum? mergeti la un neurolog si va va spune exact ce sa faceti. incercati la grigore alexandrescu sau chiar la bagdasar avem inca neurologi buni nu trebuie neaparat sa va ganditi la operatie noi nu ne-am operat traim asa cu fric a in san stiu, cand e vorba de copilul tau e groaznic lasati fundeniul nu stiu nu cred ca este bine. calmati-va dati un search pe google si vedeti un neurolog poate este doar o probl. neurologica nu va apucvati de chimio nu stiu ce nu chinuiti copilul. fiti in primul rand dvs calm si nu-i spune-ti nimic v-am spus exista si clinica anadolu din ungaria dar sincer nu cred ca aveti nevoie luati-o pas cu pas ca tumoarea aceasta nu evolueaza asa dupa o zi pe alta ba chiar stagneaza si toata viata. eu o am din nastere si am 43 ani. am avut dureri de cap de micuta si ameteam cateodata cand faceam efort fizic(am facut sport de performanta) la budimex sunt neurologi buni.. sa va recomande medicul de familie. apoi dr neurolog va trimete si la un neurochirurg. o sa vedeti nu cred ca este grav reactia aceea a fost normala dupa punctie. ati facut vreodata punctie? eu da credeti-ma aveam 30 ani nu 12 si este groaznic am vomitat o sapt si nu m-am dat jos din pat. sanatate. daca vreti o sa va sun.ma interesez de un neurolog
Dr Stoica Sergiu este un neurolog f bun, asa am inteles. Dupa ce a rezolvat problema hidrocefaliei mi-a recomandat chimioterapie la sp Fundeni dar pot sa spun ca acel loc te distruge psihic, este oribil. Majoritatea angajatilor de acolo nu au ca prioritate viata acelor micuti nevinovati ci eventualele atentii de la parintii in pragul disperarii. Azi am acceptat sa i se faca chimioterapie fiului meu dar o sa lupt sa-l scot din acel loc.Am trimis RMN-ul si primele investigatii mai multor clinici din Europa si astept un raspuns si din partea lor...
Buna ziua.Eu am o fetita de 7 ani si a fost diagnosticata cu formatiune chistica pineala.Pt noi nu exista tratament dar urmaresc evolutia ei si in caz de ceva f grav se intervine chirurgical.Va recomand sa mai incercati si la alte spitale chiar si in strainatate.Noi am fost la Cluj ca suntem din judeti si acolo sunt medici f buni.Exista siteuri unde puteti gasi medici si chiar sa trimiteti prin email rezutatele.Eu am zis ca nu ma opresc pana ce nu sunt convinsa ca fac ceea ce trebuie.Nu va descurajati ca trebuie sa fiti puternica mai ales pt copil stiu ca este f greu.Va doresc multa sanatate si putere.Noi am fost la Prof. Florian din Cluj de la neurochirurgie.Mai este si spitalul oncologie din Cluj personalul este f dragut.Succes, multa sanatate.
Buna seara, stie cineva daca tratamentul naturist cu spanz are efecte benefice ?!
Noi am fost la reflexoterapeut pe nerv si am avut tratament cu ceva produse naturiste si reflexoterapie adica masaj pe talpa.Nu am observat nici o schimbare la fata asa ca am intrerupt, am inteles ca tratamentele naturiste sunt de durata si trebuie combinata cu cele date de medic. Mai multe informatii nu am despre tratamenmte homeopate dar e f important sa aiba experienta cel cea care recomanda.Sanatate
D-nul Dorel am si eu acea reteta cu spanz obligeana etc... tratamentul este bun dar exista o problema ffff importanta. eu stau cu toate aceste ceaiuri si spanzul in casa de vreo 6 luni si nu are cine sa mi le prepare sunt anumite cantitati. de ce? ptr ca spanzul daca nu stiti dvs. sau altcineva cum si cat se pune este otravitor. deci mare atentiie si eu vreau sa intreb un medic nu stiu eventual homeopat care se pricepe fff. bine incercati si spuneti-ne si noua.
Am sa revin cu unele lamuriri despre acest tratament cu spanz, in aceasta seara la televiziunea unde lucrez va veni un domn din Constanta care trateaza cancerul cu aceasta planta
deci. pacientul nu trebuie sa sufere de afectiuni ale ficatului sau ale inimii, cantitatea de ceai este crescuta treptat iar pe parcursul tratamentului tumoarea este eliminata. Acesta e un rezumat al discutiei mele cu domnul in cauza, mi-a spus ca tratamentul i-a reusit la 90% dintre pacientii sai
bun dar care sunt cantitatile ? si ce inseamna sa nu sufere de boli ale ficatului? eu am ceva probl.bila scoasa dar nu ceva de genul hepatita sau ciroza. dvs. ii dati baiatului? sa ne spuna si noua cantit si cat timp se ia.
oricum multumim mult ptr. respuns si va doresc multa sanatate ptr. baietel sigur o sa fie bine mai ales ca vad ca luptati f. mult
oricum multumim mult ptr. respuns si va doresc multa sanatate ptr. baietel sigur o sa fie bine mai ales ca vad ca luptati f. mult
Buna
Acest tratament cu spanz merge si la chisturi sau dar la tumori?Va rog sa imi raspundeti ca sa stiu si eu.
Cu stima Maria.Multa sanatate.
Acest tratament cu spanz merge si la chisturi sau dar la tumori?Va rog sa imi raspundeti ca sa stiu si eu.
Cu stima Maria.Multa sanatate.
Buna seara, ieri am vorbit cu un parinte al carui copil are o tumora pineala asemanatoare cu a fiului meu, mi-a spus ca cele mai bune rezultate le-a obtinut cu 3 produse naturiste in paralel cu chimioterapia. Deci a folosit.. 1).un produs cubanez care se numeste Escozul sau Vidatox ( este acelasi ), 2) Oncolin, care se fabrica in Canada si 3 )sucul de ovaz sau orz germinat. In urma acestor terapii tumoarea fetitei dansului a scazut in diametru mai bine de 70 %..Problema este ca produsul Cubanez se coamercializeaza doar in Cuba si mai nou in Albania.Te duci cu un dosar care sa contina rezultatele si toate tratamentele efectuate pana in prezent (toate traduse in spaniola) si cei de-acolo iti dau doza necesara pentru 3 luni.Cam atat am putut sa aflu, daca voi stiti mai multe detalii va rog sa mi le impartasiti si mie...
Buna
Eu am asteptat un raspuns la intrebarea mea daca acest tratament merge si la chisturi sau dar la tumori?Va rog frumos sa raspundeti ca ma intereseaza.multumesc
Eu am asteptat un raspuns la intrebarea mea daca acest tratament merge si la chisturi sau dar la tumori?Va rog frumos sa raspundeti ca ma intereseaza.multumesc
trebuie sa va raspunda cineva de specialitate. eu spre ex. stiu numai de tumori.intrebati un medic.sanatate multa
In noaptea aceasta eu plec spre Albania, am sa cumpar de-acolo un tratament numit Vidatox !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3chist pineal
- 16Chist glanda pineala
- 2Ansa vasculara cu posibil conflict neuro-vascular
- 9Oboseala extrema, nevoie de somn, stari de lesin, tremor in corp si urticarie
- 1Leziune chistică in regiunea pineala cu dimensiunea de 15mm
Mai multe informații despre: glanda pineala