Chist dermoid

17-05-2011
vikuluik
Nu este medic/terapeut
vikuluik
Buna seara, am si eu o intrebare, am avut o interventie chirurgicala de sclerochistoza si pe ovaru stang sa mai depistat un chist dermoid de vrio 7 cm, complikatii in urma operatiei nu au fost totul a decurs bine, medicul a spus k trebuie sa raman insarcinat destul de rapid dar asta inka nu sa intamplat. Analizele la toate infectiile posibile, la toxoplazmoza si restul au fost bune, la USG la fel e tot bine. CAre ar fi termenul k deja au trecut vrio 8 luni si nimik, sau care ar fi o eventuala cauza? multumesc
3 comentarii
0
17-05-2011, ora 19:59
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Daca n-ai facut, fa si o histerosalpingografie. Si partenerul ar trebui sa-si faca o spermograma. Acum se gasesc si teste de ovulatie, poti sa te verifici mai bine cand ovulezi (in principiu zilele 9-13 ale CM).
Sanatate!
0
17-05-2011, ora 20:41
vikuluik
Nu este medic/terapeut
vikuluik
Mersi mult...!!!
Am facut toate analizele posibile, si eu si sotul si pare a fi tot bine, dar bebeul inka nu a aparut, tot ce aud de la medici este, inka prea devreme, si k ar trebui sa se regleze sistemul hormonat! Ateptam vacanta si poate atunci..!!!
0
17-05-2011, ora 22:14
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Sa-ti spun un pont foarte adevarat: cand nu te va mai obseda gandul atunci e si mai posibil sa ramai insarcinata! Da, s-au facut cercetari care au aratat ca stresul influenteaza aparitia sarcinii si multe femeie stresate ca nu raman, dupa ce s-au linistit, chiar au ramas gravide.
Deci, calm, abia dupa 2 ani de incercari nereusite se poate spune ca e o problema undeva. Mai ales ca zici ca la voi sunt toate ok.
Succes si sa aveti bebele dorit!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: chistul dermoid