Chist dermoid

Buna seara, am si eu o intrebare, am avut o interventie chirurgicala de sclerochistoza si pe ovaru stang sa mai depistat un chist dermoid de vrio 7 cm, complikatii in urma operatiei nu au fost totul a decurs bine, medicul a spus k trebuie sa raman insarcinat destul de rapid dar asta inka nu sa intamplat. Analizele la toate infectiile posibile, la toxoplazmoza si restul au fost bune, la USG la fel e tot bine. CAre ar fi termenul k deja au trecut vrio 8 luni si nimik, sau care ar fi o eventuala cauza? multumesc
3 comentarii

Daca n-ai facut, fa si o histerosalpingografie. Si partenerul ar trebui sa-si faca o spermograma. Acum se gasesc si teste de ovulatie, poti sa te verifici mai bine cand ovulezi (in principiu zilele 9-13 ale CM).
Sanatate!
Sanatate!

Mersi mult...!!!
Am facut toate analizele posibile, si eu si sotul si pare a fi tot bine, dar bebeul inka nu a aparut, tot ce aud de la medici este, inka prea devreme, si k ar trebui sa se regleze sistemul hormonat! Ateptam vacanta si poate atunci..!!!
Am facut toate analizele posibile, si eu si sotul si pare a fi tot bine, dar bebeul inka nu a aparut, tot ce aud de la medici este, inka prea devreme, si k ar trebui sa se regleze sistemul hormonat! Ateptam vacanta si poate atunci..!!!

Sa-ti spun un pont foarte adevarat: cand nu te va mai obseda gandul atunci e si mai posibil sa ramai insarcinata! Da, s-au facut cercetari care au aratat ca stresul influenteaza aparitia sarcinii si multe femeie stresate ca nu raman, dupa ce s-au linistit, chiar au ramas gravide.
Deci, calm, abia dupa 2 ani de incercari nereusite se poate spune ca e o problema undeva. Mai ales ca zici ca la voi sunt toate ok.
Succes si sa aveti bebele dorit!
Deci, calm, abia dupa 2 ani de incercari nereusite se poate spune ca e o problema undeva. Mai ales ca zici ca la voi sunt toate ok.
Succes si sa aveti bebele dorit!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: chistul dermoid