Chist de retenție sfenoidal/surditate brusc instalata
Bună ziua, am fost diagnosticata cu surditate brusc instalata urechea dreapta, cu hemipareza. A fost internata in clinica, am urmat tratament specific și s-au investigații de sânge, plus Rmn. Toate analizele de sânge sunt foarte bune. La rmn s-a descoperit un chist de retenție sfenoidal fără acumulări de lichid. Este tot pe partea dreapta. Vreau sa știu dacă acest chist are vreo legătură cu surditatea și cu faptul ca nici acum nu îmi simt urechea...?
4 comentarii
Nu. Nu cred ca doar chistul este de vina
Vârsta. Kg. Tensiune arteriala. A pacientului??
Cele mai dese probleme de surditate sunt legate de digestia proasta. Calitate proasta a sangelui care duce la grave probleme de circulație cerebrala
Vârsta. Kg. Tensiune arteriala. A pacientului??
Cele mai dese probleme de surditate sunt legate de digestia proasta. Calitate proasta a sangelui care duce la grave probleme de circulație cerebrala
38 ani, 77 kg. Tensiune 120/80. Repet analizele de sânge sunt perfecte. Cu acest chist ar trebui făcut ceva... Intervenție sau.? Medicii se comporta de parca nici nu ar exista. Nu știu cat este de mare. Multumesc mult.
pentru un barbat 77 kg e ok
daca e pacientul de gen femenin deja e grav.
si analizele aici nu conteaza
conteaza rezultatul.. ca ceva a infundat vasele si a dus la pierderea auzului.
daca nu se schimba nimic in atitudine, alimentatie, hidratare. se poae repeta problema s pe cealalta parte
Chistul este descoperit intamplator
ca sa se stie dac e de operat sau nu
se repeta investigatia la 6 luni..si daca creste... se poate opera endoscopic in clinica ORL
daca e pacientul de gen femenin deja e grav.
si analizele aici nu conteaza
conteaza rezultatul.. ca ceva a infundat vasele si a dus la pierderea auzului.
daca nu se schimba nimic in atitudine, alimentatie, hidratare. se poae repeta problema s pe cealalta parte
Chistul este descoperit intamplator
ca sa se stie dac e de operat sau nu
se repeta investigatia la 6 luni..si daca creste... se poate opera endoscopic in clinica ORL
Mulțumesc mult. Pai doctorii chiar nu par îngrijorați. Mi s-a spus sa ma obișnuiesc cu ideea... Acum mai aștept un rezultat pentru borrelia. Singura analiza suspecta..
Este foarte adevărat ca sunt certata cu apa.. Am cam înlocuit-o cu cola și cafea. Dacă schimb aceste aspecte îmi pot recăpăta auzul?
Este foarte adevărat ca sunt certata cu apa.. Am cam înlocuit-o cu cola și cafea. Dacă schimb aceste aspecte îmi pot recăpăta auzul?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Timpan spart din nou!?
- 5surditate brusc instalata + acufene
- 5surditate brusc instalata + acufene - tratament naturist?
- 7tratament surditate
- 69Surditate brusca
- 3tatal meu nu mai aude cu urechea dreapta
- 4la o saptamana dupa chimioterapie a surzit si si-a pierdut si vederea
- 49lichidul sub timpan conduce in timp la surzire?
- 5Problema urgenta.Va rog din toata inima... Nu aud bine!
- 6cazatura puternica si pierderea auzului
- 4O problema de multi ani, cu urechea stanga, nu aud deloc...
- 6a facut otita medie, i s-a facut timpanotomie si am obs. ca nu mai aude
- 7Surditate brusc instalata
- 7vreau sa mor decat sa raman fara auz
- 8Surditate brusc instalata
- 5Dispariția bruscă a auzului, urechea stingă.
Mai multe informații despre: Surditatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: