chist conjuctival
Am fost diagnsoticata cu chist conjuctival la ochiul stang.Mi s au prescris piacturi voltaren 3ori/zi timp de 7 zile.Dr mi a spus ca dc nu trece in 7 zile se poate exciza chirurgical sau ca ar fi mai k dc nu se mareste sa nu se umble la el.Intrebarea mea este nu se poate face interventia cu laserul?Totusi medicina a evoluat f mult si ma gandeam ca se poate folosi laserul.De asemenea mai poate fi incercat un alt tratament pt aceasta afectiune si care este cauza acestui chist conjunctival?Multumesc.
1 comentarii
Buna ziua! Pentru un diagnostic corect, este necesar un consult oftalmologic, anamneza( de cand a aparut, cum a evoluat). Cred ca atitudinea corecta este, in cazul in care nu exista remisie ( daca exista remisie, probabil a fost vorba despre o flictena conjunctivala si astfel de flictene pot apare, de exemplu, in conjunctivita stafilococica), excizia chirurgicala si examenul histopatologic( avem astfel si o orientare etiologica). Numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Recomandare clinică Bucuresti
- 1La oftalmologie îți vede propriul ochi pe monitor 3D că într-o tomografie ?
- 2Microftalmie
- 3Tratamente retinopatie de prematuritate pentru adulți. Ce progrese s-au făcut?
- 0Ochelari de citit folositi pentru distanta
- 1Privire in jos, nimeni nu- mi raspunde
- 0Vedere in jos
- 1Ochelari -0, 75 si -0, 5
- 2Inlocuire cristalin artificial
- 0Reducerea dioptrii, gimnastica