Chist Arahnoidian.
Buna tuturor.
Ma numesc Bianca si am 15 ani. In urma unei examinari RMN am fost diagnosticata cu un chist arahnoidian temporo-polar drept, de 1, 1/1, 6 cm. As dori sa cunosc si eu cat mai multe opinii legate de aceasta afectiune. Mai ales de la persoanele care au sau au avut o astfel de problema. In ce consta mai exact, este grav, ce probleme imi poate cauza? Si, acest tip ce chist necesita operatie?As vrea sa mai mentionez ca am dureri foarte accentuate de cap, pierderi de echilibru, ameteli, greata si stari de voma, fara a varsa, insa.De vreo 2 luni incoace am si anumite stari depresive, de irascibilitate sau izolare. Se datoreaza chistului?
De asemenea, maine urmeaza sa consult un neurochirurg, insa as dori si parerea unor persoane care au trecut prin asa ceva si imi pot descrie situatia, ca sa zic asa.
Multumesc anticipat si multa sanatate tuturor!
Ma numesc Bianca si am 15 ani. In urma unei examinari RMN am fost diagnosticata cu un chist arahnoidian temporo-polar drept, de 1, 1/1, 6 cm. As dori sa cunosc si eu cat mai multe opinii legate de aceasta afectiune. Mai ales de la persoanele care au sau au avut o astfel de problema. In ce consta mai exact, este grav, ce probleme imi poate cauza? Si, acest tip ce chist necesita operatie?As vrea sa mai mentionez ca am dureri foarte accentuate de cap, pierderi de echilibru, ameteli, greata si stari de voma, fara a varsa, insa.De vreo 2 luni incoace am si anumite stari depresive, de irascibilitate sau izolare. Se datoreaza chistului?
De asemenea, maine urmeaza sa consult un neurochirurg, insa as dori si parerea unor persoane care au trecut prin asa ceva si imi pot descrie situatia, ca sa zic asa.
Multumesc anticipat si multa sanatate tuturor!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1chist arahnoidian
- 3Chist arahnoidian, epilepsie mioclonica
- 1Chist arahnoidian frontal stang
- 1chist arahnoidiande de fosa posterioara
- 78am un chist arahnoidian congenital de fisura choroidiana dreapta..
- 31Chist arahnoidian- derealizare, depersonalizare?
- 1chist arahnoidian frontal drept
- 12Persoane operate de chist arahnoidian
- 0chist arahnoidian retrocerebelos nechirurgical
- 0Chist arahnoidian temporobazal
- 4Chist arahnoidian cerebelos
- 0chist arahnoidian
- 0Chist arahnoidian
- 0Chist arachnoidian
- 1Slabiciune musculara.
- 2Da sau nu operatiei de polipi
- 2Neuro - chist arahnoidian de fosa posterioara
Mai multe informații despre: chist arahnoidian