chirurgie pulmonara
va rog din suflet sa-mi recomandati un medic specializat in chirurgie pulmonara (e o urgenta intr-un caz de cancer la unul din plamani, acesta trebuie sa fie extirpat), de preferat cel mai bun medic din Bucuresti, sau un spital recunoscut cu aceasta specializare
3 comentarii
Medicii de la Spitalul Militar Bucuresti sunt recunoscuti ca fiind cei mai buni;puteti sa va interesati.
Tata a fost diagnosticat cu cancer bronho-pulmonar si trebuie operat. Se pare ca trebuie scos plamanul drept in intregime sau aproape...
Stie cineva care e cel mai bun chirurg in chirurgie toracica de la spitalul militar central Davila, Bucuresti ?
Am inteles ca profesorul Teodor Horvat a iesit la pensie...
Nu stiu la cine sa-l duc si, totusi, e vorba de tata, inima mea...
Va multumesc.
Stie cineva care e cel mai bun chirurg in chirurgie toracica de la spitalul militar central Davila, Bucuresti ?
Am inteles ca profesorul Teodor Horvat a iesit la pensie...
Nu stiu la cine sa-l duc si, totusi, e vorba de tata, inima mea...
Va multumesc.
Pe tata se pare ca il opereaza miercuri. Nu se stie daca ii va scoate doar un lob sau tot plamanul, vor vedea la fata locului... Si iata cum apare o alta intrebare. Stie cineva cat "se da" pentru aceasta operatie ? Habar nu am de nimic. Vreo idee ? Help !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Plamani afectati de infectie
- 1Pectus excavatum la adulți - chirurgi români?
- 0Experienta mea de dinainte și după operatia de stern infundat
- 0Ref. rezultat CT fara substanta de contrast
- 0Stern infundat - as avea sanse la scoala de subofițeri de poliție?
- 0Costectomie
- 1Durere piept
- 1Vreau sa mi tai 2, 3 coaste pe o parte si pe alta
- 0Pneumotorax in urma cu 7 ani, ma jeneaza locul unde a fost tubul si sus la umar
- 0Pneumotorax