Chirurgie ortognata

03-10-2018
Fli
Nu este medic/terapeut
Fli
Buna ziua! Am fost la ortodont pt a începe pregătirile pt punerea aparatului dentar si mi sa spus că am nevoie de o operație chirurgicală prin care sa imi fie îndreptat maxilarul superior (Este asimetric). După căutări îndelungate pe internet am gasit termenul de operație ortognata dar nu am reusit sa aflu un pret. V as fi recunoscătoare daca mi ati împărtăși informații legate de costuri . Multumesc!
3 comentarii
0
04-10-2018, ora 08:37
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua, ortodontul a dat o trimitere pentru ca dumneavoastră sa faceți un dosar de ortodontie??? Sau a recomandat operația de chirurgie ortognata doar printr-o simpla consultație?? In mod normal se realizează un dosar, ortdontup face anumite măsurători și in ultima faza alege aceasta opțiune. Eu va recomand sa cereți și o a doua părere. Dacă doriți va asteptam in clinica noastră pentru a va vedea dosarul sau in cazul in care nu ați primit trimiterea ca ortodontul nostru sa va vada și sa discutați mai multe lucruri legate de situația dumneavoastră clinica. O zi buna?
0
04-10-2018, ora 09:14
Fli
Nu este medic/terapeut
Fli
Am făcut setul ortodontic( cu radiografii si poze) si in urma acestuia mi sa spus asta. Ma intereseaza un pret orientativ in momentul acesta. Multumesc pt raspuns!
0
04-10-2018, ora 10:49
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,
Doar medicul chirurg care va face interventia va putea spune pretul, nu este o interventie uzuala de aceea nu gasiti preturi.
Sunt putini medici chirurgi care fac chirurgie ortognata.
Adaugă un comentariu / răspuns