celulele stem pot vindeca autismul?
intrebarea mea este:celulele stem pot vindeca autismul?este oare posibil?...va multumesc anticipat!
5 comentarii
Intr-un viitor probabil indepartat, probabil ca da. Deocamdata se pastreaza cele de la nastere din cordonul ombilical, acestea sunt cele mai bune, si se folosesc in principiu cu succes pentru leucemii, boli sanguine. Toata chestia costa exorbitant. Pentru autism cercetarile sunt doar intr-un stadiu incipient si numai timpul va spune daca sunt eficiente sau nu.
Exista informatii pe un site www.celulestem-sua-romania.ro ca un astfel de implant poate ajuta...nu stiu ce sa zic dar merita verificat...
Lucrez pentru o banca de celule stem care recolteaza celule stem si din dinti! Este o banca greceasca si are si clinici in spate care fac tratamente si trateaza fara nici o problema autismul! Contactati-ma si va dau mai multe detalii!
Si pe mine ma interesa acest subiect la un moment dat, de fapt mai extins: ce boli se pot trata cu ajutorul celulelor stem. Despre legatura autismul si posibilitatea vindecarii cu ajutorul acestor celule am gasit un articol care dezbate acest subiect: reginamaria.ro/celulestem/blog/2010/11/12/autismul-recreat-cu-ajutorul-celulelor-stem-in-cadrul-studiilor-de-laborator/ - sper sa va fie de folos!
Mă numesc Laura Dumitrescu, sunt studentă în anul VI la Facultatea de Medicină generală din cadrul UMF "Carol Davila" Bucureşti şi realizez un studiu de opinie privind donarea şi transplantul de celule stem în România.
Vă rog să îmi acordaţi câteva momente pentru completarea următorului chestionar.
Vă asigur că toate datele furnizate de dumneavoastră rămân confidenţiale.
Vă mulţumesc!
Chestionarul se afla la link-ul: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEpqZFF4clUxdms4eUhuOEZQMXdlVVE6MQ
Vă rog să îmi acordaţi câteva momente pentru completarea următorului chestionar.
Vă asigur că toate datele furnizate de dumneavoastră rămân confidenţiale.
Vă mulţumesc!
Chestionarul se afla la link-ul: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEpqZFF4clUxdms4eUhuOEZQMXdlVVE6MQ
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3implant cu celule STEM
- 4IRC si celulele stem
- 5clinica recuperare tetraplegie bucuresti - informatii
- 2ciroza hepatica
- 2autism infantil
- 1celule stem din dinti temporari
- 1autism cu retard
- 5Ajutați-mă - Aș dori sa înțeleg dacă nepoțelul meu de 1 an și 7 luni are probleme de autism
- 0Uleiul de peste ajuta copiii cu autism ?
- 2Semne autism?
- 3Sunt semne din spectrul autist?
- 1Autism sau copil normal?
- 1Autism sau nu?
- 0Autism copil 1 an si 6 luni
- 6Raspuns urgent, va rog! Copil de 4 luni suspect de autism
- 1Infiltratii cu celule STEM - coxartroza
- 1Autism adulti
Mai multe informații despre: Autismul Celulele stem
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: