ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

ceaiul antiadipos afecteaza cumva anticonceptionalele?

14-11-2008
adeda
Nu este medic/terapeut
adeda
Buna ziua ma numesc Andreea.si am o mica nelamurire: ceaiul antiadipos afecteaza cumva anticonceptionalele????
m-a pus pe ganduri o colega de-a mea si vreau sa stiu daca afecteaza sau nu.pilula o iau seara la fel si ceaiul inainte de culcare.va rog sa ma lamuriti.multumesc
5 comentarii
0
16-11-2008, ora 14:03
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
nu afectează. dar depinde ce fel de ceai este... nu ar trebui să provoace diaree sau ceva de genu ăsta...
0
18-02-2009, ora 17:20
Andreea_Calinescu
Nu este medic/terapeut
Andreea_Calinescu
Tocmai ca ceaiul antiadipos este laxativ, deci poate provoca si diaree.Asadar, interactioneaza cu anticonceptionalele sau nu?
0
01-03-2009, ora 08:29
ionela.mincu
Nu este medic/terapeut
ionela.mincu
Am si eu aceeasi intrebare raspunde-ti va rog.
Tin sa mentionez ca nu provoaca diaree cel putin in cazul meu doar am scaune regulate.
A FECTEAZA SAU NU SI ACEEA-SI INTREBARE PENTRU CEAIUL SE SOC.
Va multumesc.
0
02-03-2009, ora 21:40
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
am si eu o intrebare: ginkgo biloba, lecitina si spirulina influenteaza efectul yasminului?
0
22-03-2009, ora 20:20
ann17
Nu este medic/terapeut
ann17
ar fi mai sigur sa nu bei ceaiul antiadipos numai peste 2-3 ore dupa pilula anticonceptionale...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul