ceaiul antiadipos afecteaza cumva anticonceptionalele?
Buna ziua ma numesc Andreea.si am o mica nelamurire: ceaiul antiadipos afecteaza cumva anticonceptionalele????
m-a pus pe ganduri o colega de-a mea si vreau sa stiu daca afecteaza sau nu.pilula o iau seara la fel si ceaiul inainte de culcare.va rog sa ma lamuriti.multumesc
m-a pus pe ganduri o colega de-a mea si vreau sa stiu daca afecteaza sau nu.pilula o iau seara la fel si ceaiul inainte de culcare.va rog sa ma lamuriti.multumesc
5 comentarii
nu afectează. dar depinde ce fel de ceai este... nu ar trebui să provoace diaree sau ceva de genu ăsta...
Tocmai ca ceaiul antiadipos este laxativ, deci poate provoca si diaree.Asadar, interactioneaza cu anticonceptionalele sau nu?
Am si eu aceeasi intrebare raspunde-ti va rog.
Tin sa mentionez ca nu provoaca diaree cel putin in cazul meu doar am scaune regulate.
A FECTEAZA SAU NU SI ACEEA-SI INTREBARE PENTRU CEAIUL SE SOC.
Va multumesc.
Tin sa mentionez ca nu provoaca diaree cel putin in cazul meu doar am scaune regulate.
A FECTEAZA SAU NU SI ACEEA-SI INTREBARE PENTRU CEAIUL SE SOC.
Va multumesc.
am si eu o intrebare: ginkgo biloba, lecitina si spirulina influenteaza efectul yasminului?
ar fi mai sigur sa nu bei ceaiul antiadipos numai peste 2-3 ore dupa pilula anticonceptionale...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1laxativele si ceaiurile de slabit anuleaza efectul pilulelor?
- 3anticonceptionale si ceai antiadipos
Mai multe informații despre: anticonceptionalele si ceaiul antiadipos