ceai la bebe
Bebelusul meu are 2 luni si1 saptamana.Pediatru mi-a spus sa ii dar si cate un pic de ceai.Am facut ceai de colici si nu ia placul.Am incercat mai multe zile dar nu a vrut.Intr-o zi am pus un pic de zahar in apa cand a dat in fiert si asa ia placut.Are ceva daca am pus in ceai zahar?(nu am pus mult zahar). Mentionez ca ii dau piept dar acum ii place si ceai indulcit.Ce sa fac sa ii nai dau ?Multumesc
2 comentarii
Nu are nevoie nici de ceai nici de zahar. Problema este ca ii dati prea mult lapte ca mai toate mamele. La fiecare plans ii se da lapte copilului, cand de fapt copilul are doar nevoie de afectine si apropriere.
Omul este singurul "animal" care nu isi tine puii tot timpul langa mama si cand incepe sa planga se mira ce are. Si solutia este mancarea. Nu este bine sa-l obisnuiti cu zahar de mic.
Omul este singurul "animal" care nu isi tine puii tot timpul langa mama si cand incepe sa planga se mira ce are. Si solutia este mancarea. Nu este bine sa-l obisnuiti cu zahar de mic.
Cu exceptia colicilor (cand se poate administra ceai), bebelusul nu are nevoie de altceva decat ide lapte pana la 4-5 luni daca e alimentat cu lapte praf si pana la 6 luni daca e alimentat la san. In plus, Vigantol pic pt profilaxia rahitismului.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Ceaiul verde... beneficii si riscuri
- 1Interactioneaza ceaiul de merisor cu anticoncepţionalele bellara?
- 0Consum ceai verde zilnic, de 3 ani - risc de cancer de colon?
- 0Ceai de tei. Efecte și contraindicatii.
- 2Ceai de tei.Am voie?Sau ce ceaiuri medicinale am voie sa beau?
Mai multe informații despre: beneficiile si riscurile consumului de ceai consumul de ceai
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: