ceai la bebe | Forumul Medical ROmedic

ceai la bebe

21-01-2010
corni
Nu este medic/terapeut
corni
Bebelusul meu are 2 luni si1 saptamana.Pediatru mi-a spus sa ii dar si cate un pic de ceai.Am facut ceai de colici si nu ia placul.Am incercat mai multe zile dar nu a vrut.Intr-o zi am pus un pic de zahar in apa cand a dat in fiert si asa ia placut.Are ceva daca am pus in ceai zahar?(nu am pus mult zahar). Mentionez ca ii dau piept dar acum ii place si ceai indulcit.Ce sa fac sa ii nai dau ?Multumesc
2 comentarii
0
21-01-2010, ora 14:32
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Nu are nevoie nici de ceai nici de zahar. Problema este ca ii dati prea mult lapte ca mai toate mamele. La fiecare plans ii se da lapte copilului, cand de fapt copilul are doar nevoie de afectine si apropriere.
Omul este singurul "animal" care nu isi tine puii tot timpul langa mama si cand incepe sa planga se mira ce are. Si solutia este mancarea. Nu este bine sa-l obisnuiti cu zahar de mic.
0
21-01-2010, ora 21:16
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
Cu exceptia colicilor (cand se poate administra ceai), bebelusul nu are nevoie de altceva decat ide lapte pana la 4-5 luni daca e alimentat cu lapte praf si pana la 6 luni daca e alimentat la san. In plus, Vigantol pic pt profilaxia rahitismului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul