Ceai de tei.Am voie?Sau ce ceaiuri medicinale am voie sa beau?
Daca iau medicatie psihotropa(Rispolept Consta, Prozac) am voie sa beau ceai de tei?
Sau ce ceaiuri am voie sa beau ca utilizator de psihotrope..am inteles ca ceaiul de sunatoare este complet interzis, dar alte ceaiuri cum ar fi ceaiul de tei, ceaiul rooibos..roinita?
Ce ceaiuri pot folosi pentru linistire sau pentru starea emotionala?
Si inca ceva:Daca as bea mai rar ceai verde sau negru ce as putea pati?Care e cel mai grav lucru?
Va rog daca stie cineva specializat sau care cunoaste bine despre ceaiuri si interactiuni cu medicamente..sa imi spuna ce ceaiuri pot bea in afara de cele de fructe?
Ceai rooibos(rosu) pot bea linistit?Lavanda?
Stiu mai multe despre medicamente decat despre naturiste, recunosc de aceea va rog sa ma ajutati, indrumati in privinta ceaiurilor medicinale combinate cu medicatie psihiatrica.
Multumesc mult si multa sanatate!
Sau ce ceaiuri am voie sa beau ca utilizator de psihotrope..am inteles ca ceaiul de sunatoare este complet interzis, dar alte ceaiuri cum ar fi ceaiul de tei, ceaiul rooibos..roinita?
Ce ceaiuri pot folosi pentru linistire sau pentru starea emotionala?
Si inca ceva:Daca as bea mai rar ceai verde sau negru ce as putea pati?Care e cel mai grav lucru?
Va rog daca stie cineva specializat sau care cunoaste bine despre ceaiuri si interactiuni cu medicamente..sa imi spuna ce ceaiuri pot bea in afara de cele de fructe?
Ceai rooibos(rosu) pot bea linistit?Lavanda?
Stiu mai multe despre medicamente decat despre naturiste, recunosc de aceea va rog sa ma ajutati, indrumati in privinta ceaiurilor medicinale combinate cu medicatie psihiatrica.
Multumesc mult si multa sanatate!
2 comentarii
Ceai de tei poti sa bei. Ca sa nu te mai chinui sa-ti faci ceaiul, ia-ti gemoderivat de tei. Sunt fiole de 1 ml cu extract de tei care au acelasi efect cu ceaiul de tei.
Ceai de tei și lavandă fara probleme puteți bea!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: consumul de ceai
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: