Ceai de tei.Am voie?Sau ce ceaiuri medicinale am voie sa beau? | Forumul Medical ROmedic
ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor È™i firmelor medicale

Ceai de tei.Am voie?Sau ce ceaiuri medicinale am voie sa beau?

28-04-2020
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Daca iau medicatie psihotropa(Rispolept Consta, Prozac) am voie sa beau ceai de tei?
Sau ce ceaiuri am voie sa beau ca utilizator de psihotrope..am inteles ca ceaiul de sunatoare este complet interzis, dar alte ceaiuri cum ar fi ceaiul de tei, ceaiul rooibos..roinita?
Ce ceaiuri pot folosi pentru linistire sau pentru starea emotionala?
Si inca ceva:Daca as bea mai rar ceai verde sau negru ce as putea pati?Care e cel mai grav lucru?
Va rog daca stie cineva specializat sau care cunoaste bine despre ceaiuri si interactiuni cu medicamente..sa imi spuna ce ceaiuri pot bea in afara de cele de fructe?
Ceai rooibos(rosu) pot bea linistit?Lavanda?
Stiu mai multe despre medicamente decat despre naturiste, recunosc de aceea va rog sa ma ajutati, indrumati in privinta ceaiurilor medicinale combinate cu medicatie psihiatrica.
Multumesc mult si multa sanatate!
2 comentarii
1
28-04-2020, ora 20:46
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ceai de tei poti sa bei. Ca sa nu te mai chinui sa-ti faci ceaiul, ia-ti gemoderivat de tei. Sunt fiole de 1 ml cu extract de tei care au acelasi efect cu ceaiul de tei.
1
29-04-2020, ora 07:58
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Ceai de tei și lavandă fara probleme puteți bea!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:

Mai multe informații despre: consumul de ceai

Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Consumul de ceai fierbinte poate contribui la apariÈ›ia cancerului
  • Consumul regulat de ceai modulează eficienÈ›a creierului
  • Cafea vs ceai verde sau negru - ce să alegem?
  • Consumul de ceai creÈ™te speranÈ›a de viață
  • Consumul zilnic de cafea sau ceai ar putea reduce riscul de demență sau accident vascular cerebral
  • Consumul de ceai ar putea creÈ™te semnificativ concentraÈ›ia È™i motilitatea spermatozoizilor
  • Consumul mai mare de ceai este asociat cu un risc mai mic de deces
  •