cea mai eficienta dieta, dar si cea mai periculoasa
Vreau sa ma apuc de aceasta dieta, cu un singur fel de mancare (ou si sunca prajita si 2 felii de paine) zilnic, Am auzit ca aceasta dieta este extrem de periculoasa pentru orice organism. De asemenea este si cel mai eficient pe pe termen extrem de scurt (o saptamana).
Vreau sa incep aceasta dieta, dar cu ajutorul unui medic. Poate exista date ce nu le stiu spre exemplu:trebuie sa mai iau vreun supliment alimentar in timpul dietei?
De asemenea vreau sa scriu in fiecare dimineata un "raport" cu starea de sanatate.
Pentru inceput astept un medic sau pe cineva care a recurs la aceasta dieta pentru a sti daca totul decurge conform.
Va multumesc.
Vreau sa incep aceasta dieta, dar cu ajutorul unui medic. Poate exista date ce nu le stiu spre exemplu:trebuie sa mai iau vreun supliment alimentar in timpul dietei?
De asemenea vreau sa scriu in fiecare dimineata un "raport" cu starea de sanatate.
Pentru inceput astept un medic sau pe cineva care a recurs la aceasta dieta pentru a sti daca totul decurge conform.
Va multumesc.
3 comentarii
nu este binse să încerci să slăbeşti aşa. o să pui imediat la loc, nu faci decât să ţi slăbeşti imunitatea şi organismul. încearcă să te duci la un nutritionist să ţi dea un regim complet şi adecvat din care să nu lipsească fructe şi fibre. nu e bine sa şlabesti asa oricât de repede ar fi. cu muncă se slăbeşte cel mai sănătos. rapiditatea asta nu e bună
am inceput sa fac si sport odata cu aceasta dieta dar imi este foarte greu, mai ales acum, la inceput. poate in scurt timp ma pot auto-depasi. Un nutritionist imi va da o recomandare pe fructe si legume care nu sunt chiar printre alimentele preferate de mine. Deasemenea o dieta bazata pe asa ceva este destul de costisitoare si efectele se vad in timp.
La indicatiile dumneavoastra as vrea sa intrerup acest stil de slabit, dar... oare are vreun sens sa fac doar sport? sau cu vointa cu care ma trezesc dimineatza sa alerg trebuie sa apelez la fructe si legume?
Va multumesc mult pentru informatiile date.
La indicatiile dumneavoastra as vrea sa intrerup acest stil de slabit, dar... oare are vreun sens sa fac doar sport? sau cu vointa cu care ma trezesc dimineatza sa alerg trebuie sa apelez la fructe si legume?
Va multumesc mult pentru informatiile date.
Nu-ti bate joc de organismul tau cu diete-soc! Ceea ce ai spus e o povara pentru ficat, colecist si intregul organism! Chiar daca vei slabi, poate te pricopsesti cu alte belele si atunci vei regreta amarnic. DA! Cu multa miscare si mese moderate si echilibrate poti slabi oricat si mai ales sanatos! Sora mea a slabit 37 de kg asa si nici nu s-a infometat si nici nu si-a periclitat sanatatea cu te miri ce substante si diete. Iar nutritionistul, ai incredere, nu-ti va recomanda numai legume si fructe...E alegerea ta, dar sa stii ca sanatatea e mai usor de pastrat decat de recuperat. Numai Bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: boala mancatului selectiv