Ce sunt intepaturile?
Buna seara.
60 de ani, femeie, cardiaca din nastere. Sunt depistate si dovedite (deocamdata) 3 (trei) malformatii congenitale.
Am dureri mari, am tot felul de alte simptome cu care nu ma pot obisnui dar cel putin le inteleg si stiu de unde provin.
Din aceasta iarna insa, iarna mai rece ca de obicei (nu stau in Bucuresti unde si iarna este ca vara), au aparut... intepaturile!
Nu mai am chef sa mai merg la cardiolog.
Ce sunt aceste intepaturi? Din ce cauza apar ele?
60 de ani, femeie, cardiaca din nastere. Sunt depistate si dovedite (deocamdata) 3 (trei) malformatii congenitale.
Am dureri mari, am tot felul de alte simptome cu care nu ma pot obisnui dar cel putin le inteleg si stiu de unde provin.
Din aceasta iarna insa, iarna mai rece ca de obicei (nu stau in Bucuresti unde si iarna este ca vara), au aparut... intepaturile!
Nu mai am chef sa mai merg la cardiolog.
Ce sunt aceste intepaturi? Din ce cauza apar ele?
1 comentarii
Doamna, nu spuneti inaltimea, greutate. Unde va inteapa, in partea stinga, mai sus mai jos ? De regula ceste intepaturi apar si in partea dreapta dar nu sunt luate in seama ca nu avem inima acolo, asa ca intepaturile si junghiurile apar din cauza unor compresii la nivelul muschilor intercostali. Stati in fotoliu pe partea opusa de cum stati de fiecare data pe partea dreapta si o sa vedeti ca nu va mai doare, cautati sa faceti miscare multa, gimnastica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Boala de inima?
- 4simt intepaturi in zona inimii si obosesc repede
- 26Probleme inima
- 5ceva grav? boala de inima ?
- 7intepaturi in zona inimii
- 6Atac de panica (acum 2 ani).. Au inceput palpitatii, amorteli, intepaturi in partea stanga
- 0temperatura si intepaturi inima?
- 1am o fetita bonlava cu inima are o malformatie congenitala
- 5copil cu intepaturi la inima
- 8intelepaturi in zona inimii, iar acum incepe sa imi amorteasca mana stanga
- 13stare de rau generala: imi bate inima cu putere si am intepaturi
- 10Stare generala de rau!
- 6usturime mana stanga si intepaturi in zona inimii
- 5Tensiune 20 cu 8 la 15 ani si intepaturi in zona inimii. Ajutor!
- 0Intepaturi in zona inimii, mana stanga amortita
- 2Intepaturi la inima
- 0Am o problema la inima la 15 ani
- 4Intepatura inima
Mai multe informații despre: intepaturi la inima malformatiile cardiace congenitale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: