Ce sunt intepaturile?

Buna seara.
60 de ani, femeie, cardiaca din nastere. Sunt depistate si dovedite (deocamdata) 3 (trei) malformatii congenitale.
Am dureri mari, am tot felul de alte simptome cu care nu ma pot obisnui dar cel putin le inteleg si stiu de unde provin.
Din aceasta iarna insa, iarna mai rece ca de obicei (nu stau in Bucuresti unde si iarna este ca vara), au aparut... intepaturile!
Nu mai am chef sa mai merg la cardiolog.
Ce sunt aceste intepaturi? Din ce cauza apar ele?
60 de ani, femeie, cardiaca din nastere. Sunt depistate si dovedite (deocamdata) 3 (trei) malformatii congenitale.
Am dureri mari, am tot felul de alte simptome cu care nu ma pot obisnui dar cel putin le inteleg si stiu de unde provin.
Din aceasta iarna insa, iarna mai rece ca de obicei (nu stau in Bucuresti unde si iarna este ca vara), au aparut... intepaturile!
Nu mai am chef sa mai merg la cardiolog.
Ce sunt aceste intepaturi? Din ce cauza apar ele?
1 comentarii

Doamna, nu spuneti inaltimea, greutate. Unde va inteapa, in partea stinga, mai sus mai jos ? De regula ceste intepaturi apar si in partea dreapta dar nu sunt luate in seama ca nu avem inima acolo, asa ca intepaturile si junghiurile apar din cauza unor compresii la nivelul muschilor intercostali. Stati in fotoliu pe partea opusa de cum stati de fiecare data pe partea dreapta si o sa vedeti ca nu va mai doare, cautati sa faceti miscare multa, gimnastica.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Boala de inima?
- 4simt intepaturi in zona inimii si obosesc repede
- 26Probleme inima
- 5ceva grav? boala de inima ?
- 12dureri si intepaturi in corp
- 7intepaturi in zona inimii
- 2malformatie cardiaca congenitala cianogena de efect septal ventricular subaortic larg-- sindrom eise
- 7perturbari de ritm cardiac
- 1am o fetita bonlava cu inima are o malformatie congenitala
- 5copil cu intepaturi la inima
- 0Intepaturi inima, senzatie de strans si amortirea palmelor
- 4intepaturi in zona inimii de o saptamana
- 0Probleme de sănătate? Motiv de ingrijorare
- 0Intepaturi in zona inimii, mana stanga amortita
- 2Durere in zona inimi
- 0Am o problema la inima la 15 ani
- 1Intepaturi urmate de o stare de lesin
- 2Intepaturi torace
Mai multe informații despre: intepaturi la inima malformatiile cardiace congenitale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: