Ce poate fi... dureri de cap
![teo22](/arata_img.php?img=cont_92511.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua!
De 1 sapt jumatate au aparut niste dureri de cap (ceafa si tample) initial doar sacaitoare, nu necesitau tratament.
Dupa 3 zile au inceput sa se intensifice asa ca am luat Ibalgin timp de 2 zile.
Dupa 2 zilede ibalgin m am trezit stranutand, imi curgea efectiv apa din nas si am avut o ameteala atunci cand lasam privirea in jos sau cand stateam pe partea dreapta.
Au inceput sa ma doara si urechile in ziua aceea asa ca am 4 zile de cand iau jumatate de pastila de amoxacilina la 12h, gandindu ma ca iar m am ales cu vreo otita sau nevralgie.
Pe timpul zilei par cat de cat ok, mai am ceva dureri de ceafa si urechi mai ales insa seara e groaznic, nu pot pune capul pe perna pt ca incepe sa doara pe partea pe care pun presiune. Daca ma ridic, se calmeaza.
Inclusiv cand inspiram ma durea si nasul si simteam aerul cum imi ajunge in creieri efectiv si ma durea tot capul cu tot cu ochi, urechi, maxilare...
Aburul de la baie pare ca nici el nu ajuta.
Deasemenea daca stau aplecata, incepe sa doara
Acum iau si amoxa la 12 h si ibalgin 1-2 pe zi in functie de cat de rau sau des ma doare
La Oftalmo totul arata ok
Luni merg sa imi iau trimitere pt orl si neuro
Insa pana atunci stau cu frica...
De 1 sapt jumatate au aparut niste dureri de cap (ceafa si tample) initial doar sacaitoare, nu necesitau tratament.
Dupa 3 zile au inceput sa se intensifice asa ca am luat Ibalgin timp de 2 zile.
Dupa 2 zilede ibalgin m am trezit stranutand, imi curgea efectiv apa din nas si am avut o ameteala atunci cand lasam privirea in jos sau cand stateam pe partea dreapta.
Au inceput sa ma doara si urechile in ziua aceea asa ca am 4 zile de cand iau jumatate de pastila de amoxacilina la 12h, gandindu ma ca iar m am ales cu vreo otita sau nevralgie.
Pe timpul zilei par cat de cat ok, mai am ceva dureri de ceafa si urechi mai ales insa seara e groaznic, nu pot pune capul pe perna pt ca incepe sa doara pe partea pe care pun presiune. Daca ma ridic, se calmeaza.
Inclusiv cand inspiram ma durea si nasul si simteam aerul cum imi ajunge in creieri efectiv si ma durea tot capul cu tot cu ochi, urechi, maxilare...
Aburul de la baie pare ca nici el nu ajuta.
Deasemenea daca stau aplecata, incepe sa doara
Acum iau si amoxa la 12 h si ibalgin 1-2 pe zi in functie de cat de rau sau des ma doare
La Oftalmo totul arata ok
Luni merg sa imi iau trimitere pt orl si neuro
Insa pana atunci stau cu frica...
3 comentarii
![Dr. Flueraru Valeriu](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
Vârsta. Sexul. Înălțimea kg??
Să văd cât de corect e jumătate de pastilă la 12 ore de antibiotic???
Verificați ce infecții dentare. Gingii aveti
Verificați tensiunea
Să văd cât de corect e jumătate de pastilă la 12 ore de antibiotic???
Verificați ce infecții dentare. Gingii aveti
Verificați tensiunea
![teo22](/arata_img.php?img=cont_92511.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
31 ani, 1, 72m, 50kg.
Si lucrez mult la calculator, daca ajuta informatia
Si lucrez mult la calculator, daca ajuta informatia
![Dr. Flueraru Valeriu](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
1. Durerile de cap.. Pot fi de la tensiune mica sau tensiune mare.. Pot fi de la alimentație și hidratare incorecta.. Când un sânge de calitate proasta nu oxigenează creerul. Asa ca Nurofen ul.. Luat Gresit doar ascunde niște simptome. Nu vindeca.
2. Antibioticul... Omoară niște bacterii. Se administrează când Avem Infecții cu febra mare, secreții mucopurulente... Luat Greșit. Și în doze incorecte.. Duce la disbacterioza, dereglări a digestiei și nu tratează simpla durere de cap
2. Antibioticul... Omoară niște bacterii. Se administrează când Avem Infecții cu febra mare, secreții mucopurulente... Luat Greșit. Și în doze incorecte.. Duce la disbacterioza, dereglări a digestiei și nu tratează simpla durere de cap
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de cap, infucienta respiratorie, atac de panica
- 70Iau Seroxat si de 2 zile ma simt foarte rau
- 37otomastoidita cronica supurata colesteatomatoasa ureche st
- 10dureri de cap si rinita alergica?
- 3tumora sau nu?
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 14Dureri de cap puternice
- 2Sange in ureche, plus dureri de cap
- 2Dureri de ceafa si vedere incetosata
- 6dureri cap, furnicaturi - nici un raspuns in USA
- 8Lyme ori altceva?
- 1Dureri de cap, ameteli
- 0Durere ciudata de cap
- 0Durere la frunte puternică în zona sinusului frontal stâng şi la globul ocular stâng.
- 22dureri de cap
- 2Durere de cap de aproximativ 2 luni
- 1Durere de cap cam tot la 2, 3 zile
- 0Sindrom Cefalalgic
Mai multe informații despre: Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: