Ce pasta de dinti e cea mai recomandata ?
Buna ziua, am si eu o intrebare : Ce pasta de dinti e cea mai recomandata si eficienta mai ales pentru o persoana care mananca des dulciuri(nu prea e bine, stiu, recunosc)?Ce pasta de dinti e eficienta pentru a preveni cariile mai ales si sa nu afecteze zaharul dintii si maselele?
Help.Multumesc
Help.Multumesc
6 comentarii
Nu exista nici o pasta care sa protejeze dintii impotriva zaharului.Orice pasta de dinti folosita de 2-3 ori pe zi e foarte buna.
In completarea a ceea ce a spus colega mea mai devreme, cea mai buna pasta de dinti e cea pe care o folositi. Mai nou, unele paste de dinti au ingrediente care mai ajuta in unele afectiuni buco-dentare...
Poti sa incerci si pasta de dinti cu argila care are ingrediente naturale.
Asa cum a spus Clara, cele pe baza de argila sau chiar argila pudra ( cei de la Favisan au asa ceva cu calciu si mentol, la cutiute ) sau si mai simplu praf de bicarbonat folosit alternativ cu pasta de dinti !
Recomand alternarea pastelor de dinti, fiecare pasta are un anumit ingredient care poate ajuta ( una are fluor, una este mai abraziva, alta are uleiuri esentiale etc ). Dar foarte important este periajul in sine si folosirea atei dentare. Este de preferat sa periati dintii la minim 15 minute dupa ce mancati.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Pastele de dinti pasta de dinti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: