Ce ne sfatuiti sa facem?
Fetita noastra de 21 de ani a fost diagnosticata cu luxatie congenitala de sold si coxartroza in urma cu 2 ani. Pana acum soldul nu a durut-o si nu am facut nici o investigatie, dar vestea primita ne-a daramat. I-au aparut niste dureri in sold de 6 luni, mai ales la efort. Am fost la dr Andrei Ioan Bogdan si ne-a spus ca soldul va trebui inlocuit cu timpul, pentru ca durerile se vor mari si nu va mai putea merge. Fetita isi doreste operatia si acum pentru piciorul este mai scurt cu 6 cm, si am inteles ca dupa operatie picioarele se egaleaza. Medicul ne-a spus ca ar fi mai bine sa mai asteptam pana facem operatia ca proteza se strica si va trebui sa faca si alte operatii. Cum ar trebui sa facem?
2 comentarii
Buna ziua!
Intr-adevar, este o decizie extrem de delicata, deoarece la tineri protezele se uzeaza foarte repede si exista riscul ca la 40 de ani sa ramana cu un sold balant, fara nici o sansa de protezare...
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Intr-adevar, este o decizie extrem de delicata, deoarece la tineri protezele se uzeaza foarte repede si exista riscul ca la 40 de ani sa ramana cu un sold balant, fara nici o sansa de protezare...
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
De unde sunteti? va recomand sa cautati pe internet despre domnul dr. donica ion.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26ortoped targu mures
- 13fetita 10 ani, operata de luxatie de sold.. durere insuportabila
- 5luxatie congenitala bilaterala de sold operata
- 3Dupa protezarea soldului pot sa am un mers normal?
- 4pot sa nasc daca am avut luxatie congenitala bilaterala de sold?
- 2luxatie congenitala de sold
- 1luxatie congenitala de sold
- 1displazia de sold si sistemele de purtare
- 2Uzura insertului de polietilenă la proteza de șold
- 0Luxatie congenitala de sold bebe 1 an
- 1Luxatie congenitala de sold stg-protezare la 45 ani, dureri lombare
- 1Intrebare proteză luxație de șold congenitală, bilaterală
Mai multe informații despre: luxatia congenitala de sold