Ce inseamna sarcina ectopica?
ce inseamna excluderea prezumptiei de sarcina?
si ce inseamna sarcina ectopica?
plss raspundeti va rog...
si ce inseamna sarcina ectopica?
plss raspundeti va rog...
7 comentarii
1. Unele boli sau rezultate de analize seamana cu ce s-ar întâmpla în sarcină. Adică sarcina intra frecvent în diagnosticul diferenţial al multor boli. De exemplu, dacă ai greţuri dimineaţa se poate să fie vorba de o problemă de colecist, dar trebuie "exclusă prezumţia de sarcină".
2. Sarcina ectopică înseamnă o sarcină care nu este în uter, ci prin alte părţi (ovare, trompe, abdomen).
2. Sarcina ectopică înseamnă o sarcină care nu este în uter, ci prin alte părţi (ovare, trompe, abdomen).
buna ziua! mi-am facut trei teste de sarcina, 3 zile la rand si mi-au iesit pozitive. am fost la dr. si mi-a spus ca nu vede sarcina, am facut un beta hcg, si maine imi da raspunsul.dar eu cred ca sunt insarcinata pt ca ma dor si sanii foarte tare. ast un rasp urgent!!
Buna ziua, de ceva saptamani mi.au aparut puncte rosii pe fata care s-au extins in zona fruntii, zona gurii chiar pe bize, zona gatului si putin pe spate in zina gatului deasemenea. Sunt insarcinata si lucrul acesta s-a intamplat de ceva saptamani. Astept un raspuns de la dumneavoastra. Nu sunt in Romania.
buna ziua. ultima menstruatie am avut o pe data de 19 septembrie.cm ma tine 6 zile.mensruatia o am neregulata imi vine la 24 de zile, 25, 26, o singura data a venit la 27 de zile.acesea sunt zilele.am avut in ultima luna un tratament cu clostylbegyt pt stimulare.asteptam pe data de 13 sa imi vina menstruatia dar nu mi a venit.am facut un test de sarcina si a iesit negativ.este posibil sa fiu totusi insarcinata sau probabil vreo dereglare de la tratament.este prima data cand iau aceste pastile.si nici nu am ramas niciodata insarcinata.
Clostilbegyt poate influenţa ciclul şi este un medicament care se administrează nu numai la indicaţia medicului, ci şi cu monitorizare periodică. Prin urmare, cel mai în măsură să vă răspundă este medicul care v-a îndrumat să luaţi acest medicament.
Buna ziua!
Cine poate sa-mi spuna, in timpul retinerilor menstruale poti deveni insarcinata in cazult actului sexual neprotejat? Ma confrunt cu asa o problema: am avut o intirziere de 15 zile cu citeva luni in urma, dar atunci nu erau motive de sarcina. insa acuma iarasi aceasta situatie numai ca am avut o relatie sexuala neprotejat in aceasta perioada de retinere.. adica ieri. si vreu sa stiu daca este necesar ca sa primesc careva contraceptiv?
Cine poate sa-mi spuna, in timpul retinerilor menstruale poti deveni insarcinata in cazult actului sexual neprotejat? Ma confrunt cu asa o problema: am avut o intirziere de 15 zile cu citeva luni in urma, dar atunci nu erau motive de sarcina. insa acuma iarasi aceasta situatie numai ca am avut o relatie sexuala neprotejat in aceasta perioada de retinere.. adica ieri. si vreu sa stiu daca este necesar ca sa primesc careva contraceptiv?
Buna ziua, as vrea sa ma ajutati cu un raspuns...ultima mentruatie normala am avut-o pe 3 august, iar pe 30 august am avut un spotting maroniu, foarte putin, care a durat 2 zile, a treia si a patra zi am sangerat ff usor, aproape ca nu este nevoie decat de un protej slip. Am avut senzatii mari de voma si dureri de cap in primele doua zile, si diaree in a treia zi. Sanii mi s-au marit, fara sa fie durerosi si urinez mai des decat de obicei.Azi, dupa 4 zile, aproape ca a incetat si parca revine iar la culoarea maronie, nu mai acuz dureri de spate si doar ceva crampe abdominale.Pe mine m-a speriat culoarea rosiatica a acestui spotting si am crezut ca imi vine menstruatia normal, dar nu s-a intamplat nici pana azi.Mentionez ca eu am o menstruatie de 28-29 zile, care tine 6 zile si este f abundenta. Am programare la medic peste doua zile, dar voiam sa va intreb, exista sansa sa fiu insarcinata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: Sarcina ectopica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: