Ce inseamna A.P.G. 7 la nastere?
Va rog frumos, sa ma ajute cineva daca poate sa i-mi explice ce inseamna APG 7 la nasterea unui copil si ce efecte are asupra lui sau sa-mi dea mai multe detalii.
3 comentarii
Scor Apgar. e de la 1 la 10.inseamna ca micutul a avut oarecare probleme pana a respirat si a tipat/ plans. E nascut la 9 luni ?
Da este nascuta la 9 luni prin cezariana, pentru-ca eu am probleme cu tiroida si mi s-a spus ca nu pot naste normal. Doream sa stiu de au notato cu nota sapte la nastere, care au fost motivele, daca se ascunde ceva grav sau va avea efecte secundare pe parcurs? Am auzit din spuse ca cei cu note de la sapte in jos inclusiv sapte raman cu unele sechele. Este adevarat? Va multumesc pentru ajutor!
Nu neaparat.Scorul Apgar se da in functie e culoarea pielii, reflexe, respiratie, puls, tonus muscular, la 1 si 5 minute de la nastere si diagnosticheaza eventualele afectari respiratorii sau neurologice.Scorul 10 este rar.Neonatologul face o evaluare dupa nastere si la iesire dim maternitate. Ti se spune care este problema si bebelusul va sta mai mult in spital, eventual te transfera la pediatrie.Deci daca cei din spital nu ti-au spus nimic referitor la copil, poti intreba acolo daca este ceva in neregula.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Bebe 1luna plange cand e schimbat
- 2Răceala mucii galbeni
- 1Scaun des
- 2Scaunul bebelui la 3 zile, vârsta bebe 6 săptămâni
- 2Un ajutor vă rog - antibiotice la bebeluș de o lună
- 0Dexametazona in alăptare
- 0Bebe 2 sapt
- 0Lapte praf, probleme bebe 6 saptamani
- 0Revenirea la vechea formula de lapte praf
- 0Bebe mănâncă foarte des și doarme foarte putin