cavc+sindr down
am o fetita de 10luni care a fost operata la 3luni de canal atrio-ventricular comun complet si cand am fost cu ea la control mi-a spus ca una din cele 4 camarute ale inimii regurgiteaza sange.este grav? as mai vrea sa stiu daca pe viitor pot aparea complicatii?si inca ceva, ea are stimulator cardiacde la 9 zile de la operatie, de ce ?(s-a gresit ceva in timpul operatiei).va multumesc din suflet
2 comentarii
Depinde in ce camaruta regurgiteaza sangele.
depinde de gradul de regurgitare. E posibil ca pe viitor sa mai fie nevoie de inca o corestie. in ceea ce priveste stimulatorul cardiac acesta e foarte des folosit in chirurgia cardiaca si in special congenitala. In afectiunea fetitei dvs se plaseaza niste suturi in regiunea nodului sinoatrial (care face parte din sistemul "electric" al inimii) uneori din cauza corectiei totale se poate sa fie nevoie de stimulator cardiac definitiv. Nu s-a gresit insa asta este patologia.
depinde de gradul de regurgitare. E posibil ca pe viitor sa mai fie nevoie de inca o corestie. in ceea ce priveste stimulatorul cardiac acesta e foarte des folosit in chirurgia cardiaca si in special congenitala. In afectiunea fetitei dvs se plaseaza niste suturi in regiunea nodului sinoatrial (care face parte din sistemul "electric" al inimii) uneori din cauza corectiei totale se poate sa fie nevoie de stimulator cardiac definitiv. Nu s-a gresit insa asta este patologia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sindromul down, fetita 10 luni + probleme cu vederea
- 6help me urgent: Este posibil sa avortez dupa amniocenteza?
- 9dublu test si mi-a iesit risc de sindrom Down
- 0hematom?copil cu sindrom down
- 19Bitest - Urgent!
- 1sindromul down?
- 2sindrom down
- 1risc de sindrom down crescut in urma analizei de dublu test..un raspuns va rog
- 296Test ADN fetal in sangele matern - Harmony, Panorama - risc mare dublu test
- 8Anxietate fata de o colega de la servici cu sindromul down
- 2Trisomia 21 libera și omogena
- 2Risc de sinfromul down al fatului
Mai multe informații despre: Sindromul Down
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: