Caut terapeut pentru coloana vertebrala (informativ)
![Ema.](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!
Caut un terapeut in Sibiu. As vrea sa stiu la ce sa ma astept si cati bani trebuie stransi (informativ).
Chiar daca suna mai ciudat, m.ar interesa si un terapeut care lucreaza la nivel energetic, vindeca prin energie.
Am ceva probleme serioase cu coloana vertebrala. De cand ma stiu am avut probleme cu coloana. Inainte aveam o scolioza lombara si cateva inele deplasate. Prin sport reusisem sa ma indrept, sa pot sta dreapta. Dupa un accident rutier lucrurile s.au schimbat putin. Scolioza o mai am. Si cateva mici modificari, una noua in zona cervicala (daca zic bine, ma depaseste domeniul).
Diferenta este ca nu mai pot face miscare atat de bine. Am dureri destul de maricele de spate si nu prea pot sa mai stau asa mult in picioare, plus ca.mi tremura corpul in mare parte (nu tot timpul).
Multumesc frumos pt ajutor!
Caut un terapeut in Sibiu. As vrea sa stiu la ce sa ma astept si cati bani trebuie stransi (informativ).
Chiar daca suna mai ciudat, m.ar interesa si un terapeut care lucreaza la nivel energetic, vindeca prin energie.
Am ceva probleme serioase cu coloana vertebrala. De cand ma stiu am avut probleme cu coloana. Inainte aveam o scolioza lombara si cateva inele deplasate. Prin sport reusisem sa ma indrept, sa pot sta dreapta. Dupa un accident rutier lucrurile s.au schimbat putin. Scolioza o mai am. Si cateva mici modificari, una noua in zona cervicala (daca zic bine, ma depaseste domeniul).
Diferenta este ca nu mai pot face miscare atat de bine. Am dureri destul de maricele de spate si nu prea pot sa mai stau asa mult in picioare, plus ca.mi tremura corpul in mare parte (nu tot timpul).
Multumesc frumos pt ajutor!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Pot să slăbesc cu aparatul Ab Rocket?
- 2Durere genunchi
- 0Durere pulpă stânga superioara cu iradiere în testiculul stâng
- 0Întrebare: știți un exercițiu să pot urca și coborâ scări fără ajutor?
- 0EDR - kinetoterapie recuperare
- 0Genu Valum la 29 de ani se mai poate corecta?
- 0Ajutor! Ce unguente imi recomandați în folosirea masajului Kinetoterapeutic?
- 1Semi pareza pe partea dreapta
- 0E normal ca o entorsa proaspat scoasa din ghips sa fie asa?
- 0Luxatie externa rotula redusa spontan