Cat trebuie sa fie valorile normale ale HRV-ului? | Forumul Medical ROmedic

Cat trebuie sa fie valorile normale ale HRV-ului?

22-04-2023
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Am un smartwatch care face și HRV pe lângă altele când face un EKG și mereu HRV-ul mei e mic e între 4 și 12, ce inseamna?Orientativ asa.Ce e cu HRV-ul asta?Știu ca ceasurile și brutărie astea sunt pur orientative și nu su t chiar foarte exacte dar de multe ori pulsul, tensiunea, sp o2 și somnul chiar îl măsoară bine.Si chiar și EKG e dest
ul de explicit fiindcă am niște electrozi acolo buni

Deci ce inseamna HRV normal și ce i seama anormal?Ce inseamna HRV mic și ce inseamna mare?
Care sunt valorile normale a HRV și cum arata o valoare foarte bună a HRV?

La control cardiologie la medic, la ecografie nu mi-a ieșit nimic la inima, eu am 121 kg totuși de asta sa arate HRV mic?
Și încă ceva ce legătură are HRV-ul cu moartea subita cardiaca și stresul?
Va mulțumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cât e bine să fie frecvenÈ›a cardiacă?
  • AcurateÈ›ea măsurătorilor frecvenÈ›ei cardiace de către dispozitivele portabile variază în funcÈ›ie de activitatea fizică, nu de culoarea pielii
  • Sistem de monitorizare a ritmului cardiac fără contact, folosind difuzoare inteligente
  • Ritmul cardiac al partenerilor din cuplurile de durată se sincronizează în funcÈ›ie de anumite circumstanÈ›e
  • Cum îți verifici pulsul È™i ce trebuie să È™tii despre puls È™i frecvenÈ›a cardiacă
  • Un ritm cardiac crescut în repaus la persoanele vârstnice ar putea fi asociat cu riscuri crescute de demență
  • O frecvență cardiacă mai mare creÈ™te riscul de demență
  • Variabilitatea ritmului cardiac matern este legată de sănătatea mintală postpartum È™i de dezvoltarea creierului sugarului
  • CreÈ™terea în timp a ritmului cardiac de repaus este asociată cu o scădere a speranÈ›ei de viață
  •