casnicie esuata
smaralde.clar usor nu mi va fi deloc...parca sunt resemnata insa...nu pot face pasul cel mare..parca tot astept sa l faca el.de fel sunt o femeie puternica, aceleasi sfaturi pe care le am primit le as da si eu altei femei in situatia mea...insa nu stiu dc, nu am puterea so fac si eu...serviciul n am cum sa l las, k e nevoie de bani avand fetita...cu ai mei stau, dar nu se baga in viata mea, au grija de fata dar pe mine ma lasa sa decid tot ce tine de familia mea...
a0109...parerea ta conteaza, fiind de partea celalta, adica a barbatilor.prima palma a fost data de mult, si a 2 a si a 3 a..etc...akm s au oprit...insa jignirile continua, cum nu i convine ceva.este vina mea sa ma complac, insa repet, nu stiu dc nu am taria sa spun stop...nu de frica de singuratate..caci si akm parca tot singura sunt cateodata...asa as vrea intr-un moment de lasitate, sa adorm si cand ma trezesc sa se fi terminat totul...insa trebuie sa infruntam realitatea...cruda...ms pt vorbele tuturor:*
a0109...parerea ta conteaza, fiind de partea celalta, adica a barbatilor.prima palma a fost data de mult, si a 2 a si a 3 a..etc...akm s au oprit...insa jignirile continua, cum nu i convine ceva.este vina mea sa ma complac, insa repet, nu stiu dc nu am taria sa spun stop...nu de frica de singuratate..caci si akm parca tot singura sunt cateodata...asa as vrea intr-un moment de lasitate, sa adorm si cand ma trezesc sa se fi terminat totul...insa trebuie sa infruntam realitatea...cruda...ms pt vorbele tuturor:*
Toate... care am divortat... am trecut prin starile astea. Orice nou ne sperie si e normal. Cand vei simti tu ca e momentul o vei face. Eu iti doresc sanatate si intelepciune sa le rezolvi pe toate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Ar putea suferi, pe viitor de cancer la ficat?
- 10nevoie de ajutor - la fiecare cearta isi face bagajele si incearca sa plece
- 5din orice injura si vb prostii in fata copiilor si asta ma supara cel mai tare...
- 12am nevoie de sfatul vostru: relatia mea de 4 ani a luat sfarsit
- 17cum pot sa depasesc
- 3Un copil ar trebui sa faca relatia mai solida, NU???
- 9Il intretin de aprox 4 ani.
- 9Poate ma poate ajuta cineva?
- 4bulversare totala
- 11Imi vreau sotia inapoi!
- 13sint necajita din cauza sotului meu care e alcoolic
- 4ma poate cineva ajuta?
- 30boala psihica sau orgoliu ?
- 11Am inselat-o.. acum nu mai simt nevoia sa traiesc..
- 8Relatia perfecta se destrama..
- 6Prietenul~Separarea
- 4Ma deranjeaza anturajul ei. Sfaturi?
- 4Va rog ajutor! Prietenul meu si filmele xxx
- 5Buna ziua
- 2Dragostea asta.. Ajutor!
Mai multe informații despre: Paranoia Relatia de cuplu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: