cancer pulmonar
buna celui ce îmi va răspunde, socrul meu are cancer pulmonar pavimentos stadia 3, i-au propus operaţie, am acceptat, însă operaţia de facto nu a avut loc, deoarece medicul cînd la tăita a văzut că este afectată şi oarta, la cusut înapoi.
Cura de tratament în continuare i-a indicat-o radioterapie cu chimioterapie. Care este durata lui de viaţă şi în cazul dat ce se mai poate de făcut
Cura de tratament în continuare i-a indicat-o radioterapie cu chimioterapie. Care este durata lui de viaţă şi în cazul dat ce se mai poate de făcut
1 comentarii
din pacate sansele lui de vindecare sunt practic nule, dpdv medical. rata medie de supravietuire la 5 ani este estimata intre 5 si 30 %, cu tratament, care include combinatii de iradiere si chimioterapie. speranta lui medie de supravietuire este foarte greu de estimat, fiind oricum de ordinul lunilor/anilor. cam asta e exprimarea pe care o va folosi orice medic care se exprima echilibrat.
scopul tratamentului cu chimio sau radioterapie este PALIATIV, concomitent cu tratamentul pentru dureri sau suportiv, cu speranta de a prelungi durata de viata si perioada pana la aparitia sau evolutia simptomelor.
scopul tratamentului cu chimio sau radioterapie este PALIATIV, concomitent cu tratamentul pentru dureri sau suportiv, cu speranta de a prelungi durata de viata si perioada pana la aparitia sau evolutia simptomelor.
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10cancer pulmonar - ce trebuie facut?
- 54Cancer pulmonar - sfaturi
- 2cancer pulmonar - foarte urgent, va rog mult un raspuns
- 4fumez de mai bine de un an.. e posibil sa am cancer?
- 9se poate vindeca cancerul pulmonar cu tratament naturis?
- 17cancer pulmonar cu metastaze generalizate
- 0cancer pulmonar
- 7cancer la plamani
- 90cancer pulmonar
- 15cancerul pulmonar extins in bronhii si trahee
- 99CT Torace
- 10Cancer la plamani
- 1Despre cancerul pulmonar-De ce se intervine asa de tarziu?
- 18cancer la plamani
- 9Diagnostic Histopatologic
- 6cancer vezical invaziv in peretele muscular
- 1de la tumora la colon la plamani
- 4putin ajutor in cancer pulmonar cu metastaze in pleura
Mai multe informații despre: Cancerul pulmonar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: