Cancer Plamani
Buna seara. Tatal meu a fost diagnosticat acum 2 saptamani cu cancer la plamani (metastaza la rinichi )- neoperabil. Sunt disperata deoarece are doar 45 de ani si nu as vrea sa-l pierd. A facut o gramada de analize, radiografii, tomografe, iar acum trebuie sa inceapa citostaticile. As vrea sa stiu ce remedii naturiste exista, pe langa tratamentul medicamentos. Sunt foarte suparata si ma doare foarte tare sufletul pentru nu stiu ce sa fac, nu stiu cu ce sa-l ajut. Va multumesc! Multa sanatate!
3 comentarii
din pacate singurul lucru demonstrat ca poate sa prelungeasca viata in acest caz, si sa intarzie progresia simptomelor, este tratamentul oncologic specific, cu citostatice, tratament tintit si eventual radioterapie. din pacate insa scopul acestui tratament, impreuna cu cel suportiv, este numai paliatia, pentru ca nu exista nici o solutie de vindecare.
ne pare rau pentru acest diagnostic primit de voi! nu exista "remedii naturiste" cu eficienta dovedita, ci doar sperata.
ne pare rau pentru acest diagnostic primit de voi! nu exista "remedii naturiste" cu eficienta dovedita, ci doar sperata.
ar fi bine de stiut ce fel de tumoara este, deci bronchoscopie si PE. insa daca are metastaze deja in rinichi, sansele sunt slabe. eu as avea incredere in citostatice moderne si radioterapie, insa diferenta intre cu si fara tratament la un carcinom bronchial cu celule mici de ex. este de cateva luni
pana una alta nu stim daca e vorba de "cu celule mici" sau altceva, deci nu are rost sa facem predictii.
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2alimentatie si tratament in cazul cancerului de san si plaman
- 53Cancer pulmonar - doresc sfaturi si posibile solutii!
- 6cancer - stresul sau supararea
- 4cancer la plamani
- 6fumatul = cancer de plamani?
- 0cancer pulmonar
- 8daca este cancer ce avem de facut urmatorii pasi
- 6spitalizare TBC?
- 1cancer pulmonar
- 15cancerul pulmonar extins in bronhii si trahee
- 9Cancer la plamani
- 18cancer la plamani
- 9Diagnostic Histopatologic
- 194apa la plamani, cancer