Interpretare scintigrafie
Buna ziua,
Fratele meu are cancer pulmonar si am descoperit ca si oasele sunt afectate. Pana acum a facut 2 scintigrafii si rezultatele la cea de a doua sunt mai proaste decat la prima. M ar interesa dc stiti vreun site/medic unde pot trimite scintigrafiile online pentru interpretare. Scintigrafiile, ca si CT urile si RMN urile, au fost facute la un spital de stat. Pentru CT si RMN am gasit un site pentru second opinion, dar nu si ptr scintigrafie. La CT si RMN am avut surprize in sensul ca au fost diferente intre cele 2 interpretari (stat vs privat). Din acest motiv doresc sa am si a doua opinie ptr sintigrafie. Singura limitare este ca doresc ca scintigrafiile sa le trimit online, iar plata sa o pot face tot online (eu sunt in strainatate, iar parintii mei sunt in provincie). Multumesc ptr orice sugestie pe care mi-o puteti furniza!
Fratele meu are cancer pulmonar si am descoperit ca si oasele sunt afectate. Pana acum a facut 2 scintigrafii si rezultatele la cea de a doua sunt mai proaste decat la prima. M ar interesa dc stiti vreun site/medic unde pot trimite scintigrafiile online pentru interpretare. Scintigrafiile, ca si CT urile si RMN urile, au fost facute la un spital de stat. Pentru CT si RMN am gasit un site pentru second opinion, dar nu si ptr scintigrafie. La CT si RMN am avut surprize in sensul ca au fost diferente intre cele 2 interpretari (stat vs privat). Din acest motiv doresc sa am si a doua opinie ptr sintigrafie. Singura limitare este ca doresc ca scintigrafiile sa le trimit online, iar plata sa o pot face tot online (eu sunt in strainatate, iar parintii mei sunt in provincie). Multumesc ptr orice sugestie pe care mi-o puteti furniza!
2 comentarii
Va rog, nu a avut nimeni probleme similare? Nu ma puteti ajuta cu o recomandare?
Multumesc
Multumesc
Buna ziua,
Trebuie sa postati aceasta intrebare pe sectiunea forumului dedicata oncologiei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Trebuie sa postati aceasta intrebare pe sectiunea forumului dedicata oncologiei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Speranta in cancerul pulmonar!?
- 10tumoare maligna
- 3metastaza osoasa. URGENT
- 4cancer pulmonar - operatie sau chimioterapie?
- 18coxatrosa
- 27metastaza osoasa
- 4cum ajut pe cineva cu metastaza osoasa avansata. ia morfina de ieri.
- 15cancerul pulmonar extins in bronhii si trahee
- 49Cancer osos!
- 413Metastaze osoase
- 1pentru dl. dr. RaulDuke
- 58pentru dl. dr. RaulDuke
- 9cancer la san cu metastaze osoase si hepatice
- 135cancer prostata cu metastaze osoase si pulmonare
- 4putin ajutor in cancer pulmonar cu metastaze in pleura
- 3ce inseamna ICD-O 8041 3
- 3cancer pulmonar sau nu?
- 1cancer pulmonar oare?ajutor!
- 0Metastaze osoase