Cancer de colon, metastaze ficat si plamani
Mda ce sa zic, esti destept d-le oncolog de meserie.As fi avut si eu ceva de corectat la ceea ce ai scris tu, din punct de vedere gramatical, dar nu vreau sa ma dau mare asa cum tot faci tu.Eu dragul meu sunt o simpla vanzatoare amarata nicidecum vreo mare femeie de afaceri in domeniul medicinei naturiste si nici nu promovez produse'inutile ca apa de ploaie'.EU DOAR LE VAND!!!!Balivernele cu 60%nu le-am scos eu dragul meu ci mi-au fost spuse de un domn care dupa multe, multe tratamente(bolnav de cancer fiind)administrate de oncologi destepti asa ca tine si dupa multe experimente care s-au facut pe el de aceeasi oncologi destepti, inutile bineinteles, s-a hotarat sa apeleze la aceste 'produse inutile'si ce crezi domnule oncolog destept se simte foaaaaarte bine iar marcarii tumorali i-au iesit acestui domn CREDUL, foarte buni!Creduli sunt oamenii care vin la voi plini de speranta, pe picioarele lor, iar voi ii distrugeti din toate punctele de vedere!!!!!Ba in alte cazuri mai nefericite ii mai si omorati asa din greseala.Nu ma refer la medicii oncologi ci la medicina alopata si la medicamentele alopate.Asa ca d-le oncolog nu am de ce sa ma dau de gol ca nu ascund nimic.Stii de ce?Ca nu am ce!A si inca ceva scaderea sistemului imunitar nu doare...multa sanatate iti doresc d-le oncolog si sa salvezi cati mai multi oameni de aceasta cumplita boala!
"marcarii" e cuvant ? inca nu ti-ai clarificat problema cu gramatica romana. si e "domnule doctor" pentru tine, daca vrei sa fii sarcastica pana la capat :D
mda, eu cred ca voi toti care vindeti NIMIC pentru cancer ati face foarte bine sa nu mai cereti bani pentru nimicurile voastre, si sa le dati pe gratis, pentru ca oricum nu fac nimic!
daca domnul acela misterios pe care il amintesti tu ar fi real, el nu ar avea decat de multumit "medicinei alopate" cum ii ziceti voi, sarlatanii, pentru ca a apucat sa mai intre pe usa maghernitei tale. el insa este o inventie de a ta/voastra si pentru asta ai putea sa ganditi o poveste mai credibila :D ca sa va asculte lumea, nu de alta! eu nu am nevoie de clienti, vin atat de multi incat as fi fericit daca MACAR O ZI nu ar fi nimeni pe la usa cabinetului. din moment ce voi aveti nevoie de clienti ca de aer, ati putea macar sa fiti sinceri cu ei si sa nu inrautatiti situatia mintindu-i si vanzandu-le pe bani grei sperante false!
mult noroc, dar sa stii... si tu si toti sarlatanii... in cazul in care chiar EXISTA un iad... sa arzi o eternitate in el mi se pare o miza cam mare ca sa risti chiar si cat un varf de ac, nu crezi ? pazeste-te !
mult succes in rest!
mda, eu cred ca voi toti care vindeti NIMIC pentru cancer ati face foarte bine sa nu mai cereti bani pentru nimicurile voastre, si sa le dati pe gratis, pentru ca oricum nu fac nimic!
daca domnul acela misterios pe care il amintesti tu ar fi real, el nu ar avea decat de multumit "medicinei alopate" cum ii ziceti voi, sarlatanii, pentru ca a apucat sa mai intre pe usa maghernitei tale. el insa este o inventie de a ta/voastra si pentru asta ai putea sa ganditi o poveste mai credibila :D ca sa va asculte lumea, nu de alta! eu nu am nevoie de clienti, vin atat de multi incat as fi fericit daca MACAR O ZI nu ar fi nimeni pe la usa cabinetului. din moment ce voi aveti nevoie de clienti ca de aer, ati putea macar sa fiti sinceri cu ei si sa nu inrautatiti situatia mintindu-i si vanzandu-le pe bani grei sperante false!
mult noroc, dar sa stii... si tu si toti sarlatanii... in cazul in care chiar EXISTA un iad... sa arzi o eternitate in el mi se pare o miza cam mare ca sa risti chiar si cat un varf de ac, nu crezi ? pazeste-te !
mult succes in rest!
Buna Narcisa,
Ce mai face mama ta?cum a evoluat boala?
Si o cunostinta de a mea a fost operata anul asta la colon si ficat, in vara, si acum are tumora si pe ovar, si se pare si pe plamani..:(
Oricum...ma uimeste maturitatea cu care vorbesti la anii tai.
Ce mai face mama ta?cum a evoluat boala?
Si o cunostinta de a mea a fost operata anul asta la colon si ficat, in vara, si acum are tumora si pe ovar, si se pare si pe plamani..:(
Oricum...ma uimeste maturitatea cu care vorbesti la anii tai.
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 135Cancer la stomac cu metastaze in ficat
- 4se face cancer de col?
- 3implantul dentar in cazul cancerului de colon
- 2adenocarcinom pancreatic stadiu IV cu metastaze la ficat
- 3cancer de colon... exista sanse sa apara la ex biopsic o tumora benigna?
- 2cura de slabire - 45 ani
- 0cum se maseaza colonul
- 7colonoscopie clasica, virtuala sau IRM?
- 3durere puternica la umar dupa chimioterapia pentru cancer de colon
- 1operatie colon
- 3cancer colon stadiu III
- 227tratament cancer colon...tratament, posibilitati, opinii
- 40Cancer de colon?
- 36cancer la oase grad 4
- 2tumoare colon
- 52cancer la pancreas cu metastaze la ficat si cancer la colon
- 38Adenocarcinom colorectal si metastaze hepatice
- 3Probleme colon
- 0cancer colon
Mai multe informații despre: Cancerul de colon Colonul metastazele hepatice