cancer
Bună ziua, varul meu în vârstă de 46 de ani a fost diagnosticat cu cancer(neoplasm laringe formațiune tumorala lateral cervicala dreapta ). Pe rezultatul de la anatomie patologic făcut în urma primei operații de scoatere a unei tumori de pe partea dreapta a primit următorul rezultat :
Macroscopic: fragment tisular de 9/7/3 cm, pe sectiune incluzand bloc adenopatie de 9/3/2 cm înconjurat de mușchi și țesut adipos.
Diagnostic histopatologic: Metastaza limfoganglionara de carcinom scuamos bine diferențiat, cheratozic, cu depășirea capsulei și invazie în țesutul musculo-adipos din jur.
Acum după 6 săptămâni de la prima operație i s-a spus ca trebuie operat și pe partea stângă.
Îmi puteți spune va rog frumos dacă mai are șanse de supraviețuire? La ce sa ne așteptăm? Ce ne recomandați?
Macroscopic: fragment tisular de 9/7/3 cm, pe sectiune incluzand bloc adenopatie de 9/3/2 cm înconjurat de mușchi și țesut adipos.
Diagnostic histopatologic: Metastaza limfoganglionara de carcinom scuamos bine diferențiat, cheratozic, cu depășirea capsulei și invazie în țesutul musculo-adipos din jur.
Acum după 6 săptămâni de la prima operație i s-a spus ca trebuie operat și pe partea stângă.
Îmi puteți spune va rog frumos dacă mai are șanse de supraviețuire? La ce sa ne așteptăm? Ce ne recomandați?
1 comentarii
este o problema serioasa si foarte grava
totul tine de starea lui psihica si fizica...ca sa reziste la interventii si la perioada de dupa
totul tine de starea lui psihica si fizica...ca sa reziste la interventii si la perioada de dupa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 94Interpretare rezultate analize
- 143cancer laringe?
- 18laringoscopie
- 12cancer la laringe URGENT
- 5Neoplasm laringian
- 3neoplasm laringian
- 3Cancer laringe - recuperarea post-operatorie
- 5cancerul laringian
- 6Tumora maligna laringe, partea stanga
- 25Cancer la laringe
- 14Cancer laringian si coarda vocala - rog sfat dl dr RaulDuke. si nu numai