Cadere de calciu
Buna ziua,
Acum catva timp am avut o cadere de calciu destul de severa. Am fost dus, complet imobil, la spital unde mi s-a facut o injectie inravenoasa dupa care mi-am revenit. Problema este ca nu reusesc sa trec peste acest episod, pentru ca mi-e teama sa nu se repete intr-un loc izolat sau departe de spital. Ce ma sfatuiti sa fac pentru a scapa de aceasta frica?
Acum catva timp am avut o cadere de calciu destul de severa. Am fost dus, complet imobil, la spital unde mi s-a facut o injectie inravenoasa dupa care mi-am revenit. Problema este ca nu reusesc sa trec peste acest episod, pentru ca mi-e teama sa nu se repete intr-un loc izolat sau departe de spital. Ce ma sfatuiti sa fac pentru a scapa de aceasta frica?
2 comentarii
Este bine sa faci un program de Ca cu D3 si Mg, cele dosunt antagoniste. Verifica si nivelul fierului, este posibil sa fie scazut.
Mergi la un medic de famile chiar pentru analize si dicuta direct cu el care este cauza acestor caderi de Ca - cind te enervezi, sau poate nu asimilezi. Dupa care poti merge la un nutritionist care sa iti faca o schema. Dar nu fara analize si fara sa se stie cauza. Poti fi bautor inrait de cafea nes sau pepsi si atunci e buba.
Fii optimist si deschis fata de medic si nu intra in panica, se poate rezolva.
Mergi la un medic de famile chiar pentru analize si dicuta direct cu el care este cauza acestor caderi de Ca - cind te enervezi, sau poate nu asimilezi. Dupa care poti merge la un nutritionist care sa iti faca o schema. Dar nu fara analize si fara sa se stie cauza. Poti fi bautor inrait de cafea nes sau pepsi si atunci e buba.
Fii optimist si deschis fata de medic si nu intra in panica, se poate rezolva.
Zici ca ai avut o cadere de calciu.Ai facut vreodata o analiza computerizata de tip biorezonanta magnetica?Este o metoda de diagnostic promovata de medicii de la NASA, intrata si in medicina de preventie, de baza in lumea civilizata.Daca te intereseaza mai multe -
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Analize la copil de 1.2 ani
- 5puls marit, calciu putin mai mic... tahicardie
- 4interpretarea rezultatelor analizelor: Uree Serica, Calciu Seric, Magneziu Seric
- 3dureri insuportabile de umar partea stanga si toata mana
- 2ca seric si ca ionic
- 11Analize medicale: calciu si fier sub limina minima
- 4cat timp se administreaza calciul ca sa dea rezultate?
- 7Spasmofilie, criza de calciu, amorteala, durerea de cap
- 5Tratament lipsa de calciu
- 3Depunere de calciu la articulatie sold
- 4fier+calciu; se administreaza simultan?
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 10lesinuri dese cauza
- 3Calciu si magneziu
- 7ca125... este influentat de perioada ciclului menstrual, premenopauza, chist ovarian, mamar ?
- 0Simptome dupa traumatism cranian urmat de cadere de calciu
- 14Administrare calciu la fractura
- 2Ce inseamna rezultatul acestor analize?
- 0Calciu
Mai multe informații despre: Calciu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: