Buna ziua.Am nevoie de psiholog?
Va rog eu ajutati-ma cumva eu am ajuns la capatul puterilor.Nu stiu ce sa fac sa apelez la un psiholog.Am o problema care pare mica pentru unii dar mare pentru mine.Iata ca am juns la capatul puterilor.Ma lupt de cativa ani buni cu o depresie dar care o complica lipsa de somn.Daca seara nu am adormit la ce ora mi-am propus intru in panica imediat si nu mai adorm.Mai ales cand stiu ca trebuie sa ma trezesc a doua zi dimineata devreme.Am palpitatii puternice eu nu mai pot asa.Am fost si la psihiatru mi-a dat remeron seara dar cateodata nu-si face efectul.Am luat si anxiar o perioada dar am renuntat la el pentru ca dormeam dar eram dependent de el.Ar trebui sa merg la un psiholog?Mentionez ca imi caut de munca in perioada asta dar problema cu care ma confrunt eu zic eu ca e grava pentru mine.Ma tine inclestat seara.Eu nu mai stiu ce sa fac.Astazi am izbucnit in plans ca un copil mic.Va multumesc si sper sa nu radeti de mine.Stiu ca pare o problema banala dar sa te duci la serviciu sau unde ai treaba si neodihnit aici incep problemele si lantul asta vicios.Va multumesc astept pareri!
4 comentarii
Cautati pe internet programul "Fără insomnie"
E cazul la sa merg la psiholog sau e in de ajuns auto motivarea?
Din ceea ce descrieți ar fi nevoie de psihoterapie
Mergeti si la psihiatru sa va schimbe tratamentul daca cu cel actual nu dormiti. Fara somn boala se poate agrava.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4O părere - mă ia amețeala, îmi amorțesc picioarele și îmi pierd echilibru
- 1Sentiment scarba
- 13Teama de persoanele cu “autoritate “
- 4Mă sufoc când nu am control asupra situației
- 1Mie frica de dentist
- 2Frica de a manca cu cineva
- 2Mi-e teama de zgomote
- 1Sunt bi si am frica de oameni
- 1Dependenta jocuri de noroc
- 1Terapie de grup