Buna ziua!
In urma cu ceva timp, mi am scos o alunita prin interventie chirurgicala, iar in urma biopsiei mi s a dat sa fac o analiza IHC. Rezultatul analizei IHC este urmatoarea: nev melanocitar cu displazie agravata. Eu nu sunt in romania pt a imi interpreta medicul rezultatul si nici nu vor sa ma ajute. Ma puteti ajuta? Sunt intr-un stres tota. Multumesc frumos!
3 comentarii
buna ziua,
nevul displazic este o formatiune precanceroasa. Nu este cancer. Trebuie sa fiti urmarit dermatoscopi cat mai des.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
nevul displazic este o formatiune precanceroasa. Nu este cancer. Trebuie sa fiti urmarit dermatoscopi cat mai des.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Buna ziua,
Dupa cum a scris si doamna doctor Artenie Claudia, nevul displazic este o formatiune precanceroasa! Cel mai bine ca sa nu mai ai temeri, iti dau un sfat: du-te in fiecare an la control la medicul dermatolog, si daca in urma consultului iti recomanda excizarea chirurgicala a unei alunite suspecte, trebuie sa-i urmezi sfatul! Si fara taratamente cu rostiopasca, spanzurarea cu fir de par de cal, sau cu diferite licori magice cumparate de pe net de la tot felul de neaveniti!
Dupa cum a scris si doamna doctor Artenie Claudia, nevul displazic este o formatiune precanceroasa! Cel mai bine ca sa nu mai ai temeri, iti dau un sfat: du-te in fiecare an la control la medicul dermatolog, si daca in urma consultului iti recomanda excizarea chirurgicala a unei alunite suspecte, trebuie sa-i urmezi sfatul! Si fara taratamente cu rostiopasca, spanzurarea cu fir de par de cal, sau cu diferite licori magice cumparate de pe net de la tot felul de neaveniti!
Ideea este ca si acum cand am mers la medic, mi a spus sa revin peste 6 luni, daca asteptam si nu ma luam dupa instinctele mamei, poate ajungeam intr o stare urata... eu o sa merg la medic, ca sunt o fire panicoasa.va multumesc pentru informatii!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Nevi displazici
- 5După scoaterea unei alune
- 1Alunita cu coaja
- 0Senzatie de mancarime alunita
- 1interpretare rezultat biopsie nev
- 1Nev displazic
- 2Nevus melanocitic displasic de tip compus
- 2Nev melanocitar compus lentiginos- rugaminte opinie biopsie
- 1Nev albastru
- 1Nev cu halou
- 0Nev compus cu displazie severa