sindromul apnee in somn, am fost la zece clinici, și nu a fc nimeni nimic
Am fost diagnosticat cu sindromul apnee in somn, am fost la zece clinici, și nu a fc nimeni nimic am făcut.un rmn și vreau să știu ce a ieșit daca puteți să mă ajutați scrie așa, , ,. Amigdale cerebeloase simetrice, hipertrofia cornetelor nazale, mici îngroșări polipoase ale mucoaselor sinusului maxilar stâng, și celulelor etmoidale bilateral cu aspect inflamator cronic, artera vertebrala dreapta mai hipoplazia comparativ cu cea contrapartea la, cu păstrarea semnalului, , signal void " de flux arterial rapid, , și la concluzii scrie așa :-av dreapta gracila, sinuzita cronica maxilara stânga, etmoidală bilaterala, as vrea să știu și eu daca e cv grav, eu am stări de somnolenta pe timpul zilei și nu le pot controla îmi amorțește corpul gen intru într-o paralizie ce e de făcut că aparatul cpap nu l-am suportat...
1 comentarii
Ma foarte mir ca "nu a fc nimeni nimic", fiindca e destul de comun, desi nu foarte grav si exista solutii.
Amigdale cerebeloase simetrice = creurul e normal,
hipertrofia cornetelor nazale=trebe consult ORL si eventual operatie (mie mi-a priit)
mici îngroșări polipoase ale mucoaselor sinusului maxilar stâng, și celulelor etmoidale bilateral cu aspect inflamator cronic= sinuzita cronica, trebuie tratata, tot la ORL
artera vertebrala dreapta mai hipoplazia comparativ cu cea contrapartea la, cu păstrarea semnalului, , signal void " de flux arterial rapid = batranetea - aterosclerozaa sau mai pot fi alte cauze de compresie, dar cea mai frecventa e depunerea de grasimi in vas, sunteti la moda.
Daca ati avut CPAP, inseamna ca ati facut polisomnografie si aveati nevoie de CPAP, deci ar trebui vazut de ce nu l-ati suportat, fiindca daca adormeati in fund, inseamna ca ati aflat destul de tarziu (din experienta apreciez cam 1-2 ani de SASO). Am vazut ca mesajul e din 2018, dar ar fi interesant de stiut cum ati dres-o. Eu recomand masca dreamwear de la philips ca e mai comoda, chiar daca e mai scumpa.
Amigdale cerebeloase simetrice = creurul e normal,
hipertrofia cornetelor nazale=trebe consult ORL si eventual operatie (mie mi-a priit)
mici îngroșări polipoase ale mucoaselor sinusului maxilar stâng, și celulelor etmoidale bilateral cu aspect inflamator cronic= sinuzita cronica, trebuie tratata, tot la ORL
artera vertebrala dreapta mai hipoplazia comparativ cu cea contrapartea la, cu păstrarea semnalului, , signal void " de flux arterial rapid = batranetea - aterosclerozaa sau mai pot fi alte cauze de compresie, dar cea mai frecventa e depunerea de grasimi in vas, sunteti la moda.
Daca ati avut CPAP, inseamna ca ati facut polisomnografie si aveati nevoie de CPAP, deci ar trebui vazut de ce nu l-ati suportat, fiindca daca adormeati in fund, inseamna ca ati aflat destul de tarziu (din experienta apreciez cam 1-2 ani de SASO). Am vazut ca mesajul e din 2018, dar ar fi interesant de stiut cum ati dres-o. Eu recomand masca dreamwear de la philips ca e mai comoda, chiar daca e mai scumpa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7vegetatiile adenoidiene
- 5Apnee de somn cauzata de deviatia de sept
- 4Apnee de somn
- 4fetita cu apnee obstructiva
- 6apnee de somn obstructiva?!
- 5Sleep apneea: povestea mea.
- 3Apnee
- 1Aparat CPAP
- 2Apnee in somn - deviatie de sept
- 1Apnee in somn
- 7Apneea de somn
- 1Va cer ajutor urgent, sunt extrem de disperat, șocat, consternat - pot muri în somn oricând
- 3Adenoamigdalectomie si apnee copil 2ani si 7 luni
- 3Deviatie de sept laringita cronica hipertrofica
Mai multe informații despre: Apneea obstructiva in somn Apneea nocturna Apneea apneea de somn severa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: