Bubite pe limba
Buna ziua. Am o problema destul de ciudata si rusinoasa as putea spune. Iubitul meu are candidoza, dar nu intr-o forma foarte agravata. I-am facut sex oral acum o saptamana si de atunci au inceput sa imi apara niste bubite pe limba. In prima instanta, nu s-au deovedit suparatoare, dar dupa, au inceput sa apara mai multe. Se poate ca afectiunea lui sa fie cauza aparitiei lor? Cum ar trebui sa ma tratez?
3 comentarii
In acest caz el trebuie sa mearga la medic sa vada daca intr-adevar are candida...la tine nu stiu daca acele bubite ti-au iesit in urma actului sexual(oral)...dar ideea e sa mergeti la medic cat mai repede ca nu este de joaca cu bolile astea sexuale(oricare ar fi ele)...o zi faina sa ai!
Multumesc de sfat. Care ar putea fi cauzele aparitiei acelor bubite?
A fost prima data cand ai facut sex oral cu iubitul tau?gandeste-te ca daca el ar avea candida(cum spui tu)el ar trebui sa aiba anumite simptome...si tu la fel(deoarece intretii relatii sexuale cu el, si automat contactezi aceasta boala)...acele bubite poate ti-au aparut dupa ce ai avut imunitatea mai scazuta...(aici nu pot sa ma pronunt ca nu sunt medic)dar ca idee sa stati linistiti mergeti la un medic si va faceti niste analize!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt moarta de frica
- 3copilul meu de 2 ani are pe limba niste bubite pe varful limbii
- 3doua basici albe pe limba
- 9Bubite pe limba
- 1bubite rosii pe limba
- 3cred ca am negi pe limba
- 2Bubita rosie pe limba dureroasa.
- 4Bube pe limba inspre gat
- 0Bubite albe pe limba
- 1Bube sau papile inflamate de culoare albă pe limba
- 3Iritatie limba