bubite in timpul menstruatiei
bună ziua am o problema care consta in niste bubite albicioase senzatie de usturime dar imi apar doar pe perioada menstruatiei.de 3 luni la menstruatie imi tot apar aceste bubite in zona intima mai exact pe labile.
am cuparat o crema de la farmacie Aciclovir care mi am administrat o conform farmacistei si mi a trecut odata cu menstruatia.dar problema este dc imi apar de fiecare data cand am menstruatie si imi dispar.despre ce ar putea fi vorba?.va tog mult daca puteti sa mi dati un sfat.va mulțumesc.
am cuparat o crema de la farmacie Aciclovir care mi am administrat o conform farmacistei si mi a trecut odata cu menstruatia.dar problema este dc imi apar de fiecare data cand am menstruatie si imi dispar.despre ce ar putea fi vorba?.va tog mult daca puteti sa mi dati un sfat.va mulțumesc.
3 comentarii
Indicat este sa faceti setul complet de analize:
-exam. microscopic pe frotiu;
-Exam. culturi col;
-Neisser;
-Chlamydia;
-Mycoplasma+Ureaplasma.
Puteti sa faceti o parte din analize si acasa. Unele sunt din urina, altele sunt vaginala. Puteti sa mergeti la farmacie sau sa le comandati direct de pe site: ------*
(*modificat de admin)
-exam. microscopic pe frotiu;
-Exam. culturi col;
-Neisser;
-Chlamydia;
-Mycoplasma+Ureaplasma.
Puteti sa faceti o parte din analize si acasa. Unele sunt din urina, altele sunt vaginala. Puteti sa mergeti la farmacie sau sa le comandati direct de pe site: ------*
(*modificat de admin)
cum pot proceda? se face de acasă? va rog mult daca imi puteti da cateva detalii cum ar trebui sa fac? va multumesc Dna Doctor.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5iritatie in zona pubiana de cam o luna
- 1un sfat... bubite in zona genitala
- 3este alergie sau ce?
- 3cam de o luna mi-au aparut niste bubite in zona genitala
- 13bubite in zona genitala!!!
- 2bubite in zona genitala care ma mananca
- 1pete rosii si bubite albe
- 3Besici in zona pubiana
- 1Bubite pe picioare, langa penis
- 0bubite in zona sexului
- 9Despre probleme fara sfarsit in zona genitala
- 1Un fel de bubite in apropierea zonei genitale
- 3Bubiţe pe labiile mari
- 1Mancarimi vaginale si bubite rosii
- 3Bubita pe labie
- 2Moluscum Contagiosum Urgent
- 0Mancarimi si bubite inghinale
- 1Bube roși și senzația de arsură la frecare
- 1Usturime genitala, bubita labii frontale
- 3Rana deschisa pe perineu (infestata cu hpv)
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala