Boala inflamatorie pelvina?
Buna ziua, va scriu disperata sperand ca ma puteti ajuta. De vreo 4-5 luni ma chinui cu o candida care recidiveaza lunar dupa menstruatie, nimic nu m-a scapat de ea nici spalaturile cu bicarbonat/ clotrimazolul ( ovule/crema) / ovulele cerviron/ nizoralul/fluconazolul nimic, sunt disperata...problema mare este ca luna aceasta am inceput sa am niste scurgeri ciudate si o senzatie de presiune si durere in zona ovarelor. Poate fi o boala inflamatorie pelvina? din pacate nu pot ajunge la doctor decat peste 2 sapt iar sapt urmatoare urmeaza sa imi vina menstruatia. ce sa fac? imi este foarte teama ca nu cumva sa raman infertila din cauza aceasta. Dupa cat timp aceasta boala netratata cauzeaza infertilitatea? Care sunt toate analizele/controalele care pot depista orice anomalie/boala pe care ar trebui sa le fac? Va multumesc anticipat pt timpul acordat.
3 comentarii
Ar fi foarte bine sa urmati un tratament homeopatic. In cazuri ca acestea, cu tendinta la cronicizare, politratate si recidivate, problema nu mai este atat ciuperca. ci terenul favorizant. Este, probabil, nevoie de tratament hormonal de teren.
Va multumesc mult pentru raspuns si timpul acordat. Imi puteti spune va rog cam in cat timp netratata produce infertilitatea si niste produse homeopate care m-ar putea ajuta? va multumesc inca o data, o seara buna.
Orice anexita cronica bilaterala (adica este mai veche de cateva luni si afecteaza ambele anexe) se poate complica cu infertilitate. Pe de alta parte, acest lucru depinde si de tipul de microb care a generat afectiunea. Din fericire, rareori se ajunge aici de la candidoze.
Tratamentul homeopatic de teren este strict individualizat, prin urmare un consult este necesar.
Tratamentul homeopatic de teren este strict individualizat, prin urmare un consult este necesar.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10am nevoie de un raspuns: Boala inflamaorie pelvina e grava?
- 3Boala inflamatorie pelvina
- 5boala inflamatorie pelvina si o sarcina viitoare
- 2Boala inflamatorie pelvina
- 3Boala inflamatorie pelvina si intarziere menstruatie
- 4BIP (boala inflamatorie pelvina) poate reveni dupa tratament?
- 1Posibil boala inflamatorie pelvina?
- 217 ani si boala inflamatorie pelvina
- 0BIP, candidoza vaginala, papanicolau frotiul actual este inflamator, fara anomalii nucleare
Mai multe informații despre: Boala inflamatorie pelvina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: