Boală de piele
Bună ziua!
Mi-a apărut la baza nasului aproape de ochiul stâng, o formațiune aspră, de culoare maroniu închis nedureroasa!
Mă îngrijorează faptul că crește !
Lent, dar crește !
Ce mă sfătuiți ?
Mulțumesc!
Mi-a apărut la baza nasului aproape de ochiul stâng, o formațiune aspră, de culoare maroniu închis nedureroasa!
Mă îngrijorează faptul că crește !
Lent, dar crește !
Ce mă sfătuiți ?
Mulțumesc!
13 comentarii
Buna ziua. Adresati-va unui dermatolog. El va va spune daca o poate scoate pe loc sau daca va trimite la chirurgie plastica.
Mulțumesc!
Vroiam să știu ce este, cu ce mă confrunt!
Ce se poate întâmpla!
Vroiam să știu ce este, cu ce mă confrunt!
Ce se poate întâmpla!
Ce este nu poate spune nimeni de pe forum, nici chiar dermatologul cand o vede...Poate fi lipom, chist, cheloid, papilom sau...altceva.
Cu siguranta ca trebuie biopsie.Daca spuneti ca nu se opreste din crestere, atunci fara indoiala poate fi o urgenta si e doar o chestiune de timp pana cand va incepe sa va doara sau va incepe sa sangereze.
Asadar, urgent la dermatolog !
Cu siguranta ca trebuie biopsie.Daca spuneti ca nu se opreste din crestere, atunci fara indoiala poate fi o urgenta si e doar o chestiune de timp pana cand va incepe sa va doara sau va incepe sa sangereze.
Asadar, urgent la dermatolog !
Doamna Clara_p, am încercat să trimit poze cu problema mea!
Nu reușesc!
Poate mă ajutați să le trimit pe WhatsApp!
Mulțumesc mult!
0726840033 este telefonul meu!
Mulțumesc mult pentru ajutor!
Nu reușesc!
Poate mă ajutați să le trimit pe WhatsApp!
Mulțumesc mult!
0726840033 este telefonul meu!
Mulțumesc mult pentru ajutor!
s-ar putea sa fie veruca. are aspectul unei coji de rana ? v-au aparut la fel si in alte zone ale corpului ? daca da, sansele sunt sa nu fie nimic grav.
acelea apar de la contactul cu virusul papiloma uman, caz in care tot ce puteti face ca sa scapti de ele e sa mergeti periodic la dermatolog sa le dea jos
acelea apar de la contactul cu virusul papiloma uman, caz in care tot ce puteti face ca sa scapti de ele e sa mergeti periodic la dermatolog sa le dea jos
Nu au apărut și în alte părți ale corpului!
Aspectual se prezintă că și coaja unei răni spre vindecare !
Pe corp are soția dar sunt mult mai mici și nu se dezvoltă!
Am o programare la dermatolog!
Mulțumesc mult!
Aspectual se prezintă că și coaja unei răni spre vindecare !
Pe corp are soția dar sunt mult mai mici și nu se dezvoltă!
Am o programare la dermatolog!
Mulțumesc mult!
Poate fi, intr-adevar, o veruca-neg- sau papilom, daca spuneti ca are si sotia.Astea sunt niste tumori benigne, nepericuloase, dar inestetice.La un moment dat se opresc din crestere si raman asa.Nu se malignizeaza niciodata.
Eu am avut aproape o suta d-astea-papiloame-pe care le-a scos dermatologul cu laserul.
In schimb pot fi si foarte periculoase daca nu se stabileste un diagnostic.Melanomul este un tip de tumoare maligna care este extrem de vicleana, se poate ascunde si sub o pata normala de pe piele.Si extrem de agresiv, unul dintre cele mai rapide ca dezvoltare, sa zic asa.
Eu am avut aproape o suta d-astea-papiloame-pe care le-a scos dermatologul cu laserul.
In schimb pot fi si foarte periculoase daca nu se stabileste un diagnostic.Melanomul este un tip de tumoare maligna care este extrem de vicleana, se poate ascunde si sub o pata normala de pe piele.Si extrem de agresiv, unul dintre cele mai rapide ca dezvoltare, sa zic asa.
Bună ziua, mergeți la un doctor dermatolog pentru o dermatoscopie. Doar atunci vi se spune diagnosticul.
Sanatate
Sanatate
Mulțumesc doamna doctor !
Am făcut deja o programare !
Sănătate vă doresc !
Am făcut deja o programare !
Sănătate vă doresc !
Diagnosticul a fost cheratoza seboreica!
A fost extirpat negul respectiv !
Mulțumesc tuturor pentru implicare !
Vă doresc sănătate!
A fost extirpat negul respectiv !
Mulțumesc tuturor pentru implicare !
Vă doresc sănătate!
Bună ziua! În primul rând, este important să consultați un medic sau un dermatolog pentru o evaluare adecvată a formațiunii respective. Acesta ar putea fi un semn de o afecțiune benignă, cum ar fi un nev sau un fibrom, dar este important să fie exclusă orice posibilitate de a fi ceva mai serios, cum ar fi o leziune canceroasă. Medicul vă poate oferi un diagnostic precis și vă poate sfătui cu privire la opțiunile de tratament potrivite, care ar putea include excizia chirurgicală sau alte proceduri necesare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete maronii pe fata in urma expunerii la solar
- 22aparitia alunitelor in zona fetei
- 12Pete maronii pe fata
- 2pete pe fata
- 25Pete pe fata, din cauza expunerii la soare
- 6Pata maronie pe fata, pe tampla stanga
- 4pete de la sarcina
- 5anticonceptionale yasmin + pete maronii pe fata
- 0Problema legata de ten: au inceput sa-mi apara pete
- 26Vreti sa va scapati de pigmentele maro de pe fata?
- 2Petele de pe fata contra razelor UV
- 5pete si leziuni rosii pe fata (obraji)
- 1Depigmentare alunite
- 1Alunita
- 2Pata maro pe fata dupa arsura!
- 0Pată maronie pe tampla dreaptă-diametru de 1 cm
- 1Pete maronii in dreptul urechilor spre barbie
Mai multe informații despre: pete maronii pe fata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: