Bebe plange in preajma altul copil
Buna ziua!
Am un bebe de 1 an si 8 luni care are spasmul hohotului de plans, diagnostic dat de medicul neurolog.
De obicei ne vizitează o prietena, cu o fetita de 1 an si 10 luni, când vin la noi, de fiecare data, bebelușul meu plange pana se invineteste si nu tace pana nu pleacă.
Îmi puteți spune va rog care ar fi cauza si cum as putea sa il ajut sa nu se mai comporte asa?
Precizez ca doar în preajma lor face asa, cu ceilalți adulti, copii interacționează frumos, se joaca.
Mulțumesc frumos!
Am un bebe de 1 an si 8 luni care are spasmul hohotului de plans, diagnostic dat de medicul neurolog.
De obicei ne vizitează o prietena, cu o fetita de 1 an si 10 luni, când vin la noi, de fiecare data, bebelușul meu plange pana se invineteste si nu tace pana nu pleacă.
Îmi puteți spune va rog care ar fi cauza si cum as putea sa il ajut sa nu se mai comporte asa?
Precizez ca doar în preajma lor face asa, cu ceilalți adulti, copii interacționează frumos, se joaca.
Mulțumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4epilepsia la copil de 2 ani?
- 1Spasmul hohotului de plans
- 1nu mai poate respira cand plange
- 3plans fara suflu
- 6aietel de 1 an si 6 luni este foarte nervos si agitat, daca nu iese cum vrea plange, lesina
- 0Plange fara lacrimi
- 8probleme clasa pregatitoare
- 7Copil de 3 ani o dor urechile
- 1Cand plange ramane inecata
Mai multe informații despre: Plansul la copii