Bebe nu vrea sa se desprinda de sanul mamei.

07-11-2010
untatic
Nu este medic/terapeut
untatic
Buna la toata lumea.
Avem un strunf de 5 zile care are urmatorul comportament. Sta foarte mult la sanul mamei adica cu orele, cateodata
si 3 ore. Adoarme foarte rar la san. Cand sotia incerca sa il ia incepe in scurt timp sa planga. Singurul lucru care-l calmeaza se pare ca este sanul(am incercat suzeta nu i-a placut).
Am facut proba suptului, sotia are lapte si l-am cantarit dupa ce a stat aprox 35 min la san si a supt cam 40ml. Bineinteles ca dupa ce l-a luat a inceput sa planga si s-a potolit doar dupa de l-a pus din nou la san. Cand l-a cantarit din nou dupa aprox o ora a supt cam 80 ml! Cand e la san nu suge intr-adevar tot timpul dar totusi suge intermitent.
De asemenea doarme destul de mult, de exemplu azi a adormit 5 ore fara sa se trezeasca ca i-ar fi foame.
Nu prea stim ce sa facem cu el, si nu stim daca plange pentru ca are colici sau ii este foame sau din contra papa prea mult. Poate sa pape mai mult decat are nevoie?
Nu am gasit descris acest comportament niciunde.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul